OTVOREN LOGISTIČKI CENTAR LIDLA U NOVOJ PAZOVI Vučić: Ovo je još jedan korak na našem putu ka evropskom standardu
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kompanija uložila 55 miliona evra u Srbiju

OTVOREN LOGISTIČKI CENTAR LIDLA U NOVOJ PAZOVI Vučić: Ovo je još jedan korak na našem putu ka evropskom standardu

InfoBiz -

Kompanija Lidl, nemački prehrambeni trgovinski lanac broj jedan u Evropi, stigla je i u Srbiju, otvaranjem logističkog centra u Novoj Pazovi, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Danas pravimo još jedan mali korak na našem dugačkom i zahtevnom putu ka postizanju vrkopskog standarda života. Posebno sam srećan što je Lidl u najkraćem mogućem vremenu, za samo godinu dana uspeo da završi ovaj velelepni objekat. Da uloži 55 miliona evra u Srbiju", rekao je Vučić.

Kako je rekao, Lidl je simbol napretka i govori da se Srbija polako ali sigurno pridružuje velikim državama koje su uspele.

"Posebno me je iznenadila obučenost i srdačnost radnika koji su nas sačekali. Ljudi su prepuni energije i želje da rade. Građani će imati priliku da kupuju kvalitetne i pristupačne proizvode", rekao je Vučić.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Logistički centar kompanije Lidl Srbija je prvi korak i temelj za otvaranje prodavnica u Srbiji, a najavljuje se da će ih do kraja godine biti između 10 i 20.

Svečanosti u Novoj Pazovi prisustvovali su i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović, ambasador Nemače u Srbiji Aksel Ditman i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Lidl, prvi savremeni diskontni lanac uopšte u Srbiji, najavio je da će tokom ove godine istovremeno otvoriti između 10 i 20 prodavnica i započeti najveći talas zapošljavanja u Srbiji.

(Kurir.rs/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track