LONDONSKI MAGNAT DANAS U BEOGRADU: Britanski milioner širi biznis u Srbiji!
Foto: Privatna Arhiva

ULAGANJE

LONDONSKI MAGNAT DANAS U BEOGRADU: Britanski milioner širi biznis u Srbiji!

InfoBiz -

Azad Cola, vlasnik lanca hotela u Londonu, u sredu stiže u Beograd u nameri da u svoje poslovno carstvo uvrsti bar jedan hotel visoke kategorije u srpskoj prestonici.

Kako saznajemo, milioner Cola, koji upravlja kompanijom "Cola holdings", sastaće se s predstavnicima Vlade Srbije, s kojima će razgovarati o svojim planovima za investiranje u našu zemlju.

- Britanski hotelski magnat namerava da kupi neki postojeći hotel u Beogradu ili da nađe lokaciju za izgradnju potpuno novog hotela. Čvrsto je rešio da ovde proširi svoje poslovanje i ozbiljan je kad je reč o ulaganju u oblast hotelijerstva u našem glavnom gradu - otkriva upućeni izvor Kurira. Kako saznajemo, Azad Cola već ima u vidu nekoliko lokacija u Beogradu za pozicioniranje svog hotela.

Cola će u Beograd stići u pratnji svog ličnog telohranitelja, rođenog Beograđanina Gorana Dželatovića s nadimkom Ajkula, koji je obezbeđivao i veliki broja zvezda iz svetskog šou-biznisa.

Svoju hotelsku i poslovnu imperiju Azad je nasledio od oca Bakira, koji je izgradio čitavo poslovno carstvo. Veći deo života Cola provodi u Monaku, gde mu živi cela porodica, a važi za velikog ljubitelja sporta, posebno polo utakmica, na kojima je često sponzor i pokrovitelj, posebno onih koje su u humanitarne svrhe.

POSLOVNO CARSTVO Poseduje i rudnik zlata Inače, u svom poslovnom carstvu ovaj 39-godišnji biznismen ima i hotel "Vestberi" u čuvenoj londonskoj ulici Bond, koja se nalazi u samom srcu prestonice Velike Britanije. U Gani poseduje i rudnik zlata.

(Kurir/S.Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track