NAJZAD JE MOGUĆE - LEŽIŠ A PARE KAPLJU: Pogledajte projekat budućnosti koji je u Beogradu već prikupio 4,29 miliona dolara!
Foto: Promo

NAJZAD JE MOGUĆE - LEŽIŠ A PARE KAPLJU: Pogledajte projekat budućnosti koji je u Beogradu već prikupio 4,29 miliona dolara!

InfoBiz -

Svi ste čuli za Bitcoin, ali njega su investitori već odavno otkrili. Ako sada ulažete u Bitcoin, zakasnili ste, tu nema prostora za ozbiljnu zaradu. Međutim "blockchain" tehnologija na kojoj je kreiran Bitcoin je mnogo šira. Postoje druge perspektivne crypto valute koje, ako dobro odaberete, sa malim ulaganjem mogu da donesu mnogostruku zaradu.

AirPod

AirPod, jedan od najperspektivnijih "blockchain" projekata u 2018. godini dostupan ulagačima sa naših prostora, je za relativno kratko vreme u Beogradu prikupio preko 4,29 miliona dolara kroz prodaju tokena.

Radi se o projektu koji ima čvrstu podlogu u realnom biznisu. AirPod snabdeva aerodrome, železničke stanice i ostala prometna mesta luksuznim kapsulama za spavanje.

U projekat je kod tehničke izrade kapsule uključena i poznata slovenačka firma "Gorenje", a obezbedjen je i ugovor sa korporacijom koja ima pod menadžmentom preko 1.000 aerodroma u svetu.

Kako ulaganje u AirPod tokene može da donese zaradu?

foto: Promo

Kupovinom tokena postajete de-facto suvlasnik luksuznih kapsula za spavanje i za to dobijate mesečnu zaradu, nebitno da li ste uložili 100, 1.000 ili 5.000 eur, zaradu ostvarujete proporcionalno ulogu. Pošto je broj tokena ograničen, sa rastom broja insaliranih kapsula raste i cena tokena, gde u slučaju da odlučite da ih prodate može da se ostvari dodatna zarada.

Kompaniju AirPod, možete i lično upoznati na predstojećem Belgrade ICO Summit-u koji je održava 13. novembra u hotelu Crown Plaza u Beogradu. Kapsula će biti i fizički prezentovana na Summit-u tako da možete u praksi da testirate kako funkcioniše.

U znak zahvalnosti i podrške organizatorima konferencije AirPod svima onima koji investiraju u AirPod tokene u iznosu od 300 dolara ili više poklanja beplatnu kartu za Belgrade ICO Summit. Tako da pored potencijalne višestruke zarade na ceni ovog tokena, učesnici dobijaju i besplatnu kartu u vrednosti od 90 do 200 eur.

Ukoliko ste zainteresovani da vam pošaljemo jednostavno uputstvo kako da investirate u AirPod ali i druge perspektivne pre-ICO i ICO projekte popunite osnovne informacije OVDE.

Za one koji odluče da kupe AirPod tokene, automatski će biti izdata i besplatna karta za Belgrade ICO Summit.

Svima koji popune formular poslaćemo i informacije o ostalim perspektivnim ICO projektima, kao i ekskluzivne video materjale sa Belgrade ICO Summit-a.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track