Najnovije vesti

OTVARANJE NOVIH RADNIH MESTA: Kompanija Mekdonalds najavila širenje poslovanja u Srbiji
Foto: Dragan Kadić

investicije

OTVARANJE NOVIH RADNIH MESTA: Kompanija Mekdonalds najavila širenje poslovanja u Srbiji

Biznis

BEOGRAD - Kompanija Mekdonalds saopštila je danas da ove godine slavi 30 godina rada u Srbiji gde planira dalje širenje i nove investicije.

Direktor Mekdonaldsa u Srbiji Veselin Janićijević rekao je da ta kompanija otvorila 26 restorana u Srbiji u kojima radi više od 1.200 ljudi.

"Plan nam je da ove godine otvorimo još jedan restoran u Novom Sadu, ali i da narednih godina nastavimo sa ulaganjima, otvaranjima novih restorana i zapošljavanjem novih ljudi. To potvrđuje da je Mekdonalds pouzdan partner srpskoj privredi", rekao je Janićijević.

Dodao je da su zaposleni koji su posvećeni svom poslu, lojalni i otvoreni za nova znanja i iskustva, najvažniji stub uspeha te kompanije.

Kompanija Mekdonalds je podsetila da je bila prva međunarodna firma koja je 1988. godine došla u tadašnju Jugoslaviju i Jugoistočnu Evropu i uvela novu poslovnu kulturu i oblik posluživanja hrane.

Navodi se da su za uspeh te kompanije zaslužni i lokalni dobavljači koji poštuju procedure i pravila o bezbednosti hrane i svakodnevno isporučuju sveže namirnice restoranima.

(Kurir.rs/Beta)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...