VELIKI USPEH SRPSKE KOMPANIJE: BK Grupa odlikovana zlatnom nagradom za kvalitet u Parizu!
Foto: Promo

VELIKI USPEH SRPSKE KOMPANIJE: BK Grupa odlikovana zlatnom nagradom za kvalitet u Parizu!

InfoBiz -

Najveća srpska kompanija “BK Group” dobitnik je zlatne nagrade za kvalitet u oblasti preduzetnistva u Parizu na “Global Trade Leaders Group” manifestaciji.

Na inicijativu Sretena Dokića, predsednika Unije zanatlija i preduzetnika regiona Južne Srbije, gospodin Bogoljub Karić predsednik BK Grupe, dobitnik je prestižnog priznanja i Medjunarodne nagrade “Internacionalni trofej za kvalitet Pariz 2018”.

foto: Promo

U ime kompanije, nagradu je primila Danijela D. Karić, potpredsednik za Marketing i PR kompanije BK Group.

Manifestacija “Global Trade Leaders Group” tradicionalno se organizuje svake godine i okuplja vise od 7.500 članova iz 95 zemalja iz sektora proizvodnje i usluga. Glavni cilj ove asocijacije je promovisanje trgovine i razvoj ljudskih odnosa među privrednicima iz celog sveta, a fokus je na malim i srednjim preduzecima.

foto: Promo

“Global Trade Leaders Group” asocijacija osnovana je u Madridu, a članstvo u ovoj prestižnoj svetski poznatoj asocijaciji nije uslovljeno finansijskim obavezama, već kompanija može postati njena članica samo na osnovu preporuka dugogodišnjih i uglednih članova asocijacije i odlukom njihovih upravnih tela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track