Pravi je trenutak da svoju ušteđevinu preselite u banku
Foto: Profimedia

Sigurna štednja

Pravi je trenutak da svoju ušteđevinu preselite u banku

InfoBiz -

Uvek ste imali dilemu da li bi novac koji, kad god ste u prilici, odvajate sa strane trebalo oročiti u nekoj banci i pretvoriti u pravu štednju. Bilo je nekoliko prekretnica u vašem životu, ali možda je sada pravi trenutak za to. Uplovili ste u bračne vode, opremili nov stan i pretvorili ga u topli dom, a za nekoliko meseci ćete postati i roditelj.

Pored troškova oko priprema svih detalja za trenutak kada stigne beba, posebno je važan i ambijent u kojem će ona provoditi svoje prve dane. Iz tog razloga dobro je već sada napraviti plan kako će soba izgledati i na koji način će te je preurediti. Ako stavite sve na papir, samo troškovi krečenja, kupovine adekvatnog nameštaja i osvetljenja, uz one detalje koje prostor čine pravom dečijom sobom, nisu mali izdatak.

Možda vam deluje da ima još vremena za konkretniji finansijski plan, ali da biste učinili najlepši i najsrećniji trenutak baš takvim, bez dodatnih briga i opterećenja, početak novembra je odlično vreme da novac koji čuvate kod kuće, odnesete u jednu od banaka koje su spremile povoljne ponude za Svetski dan štednje.

Svesni ste da na svakodnevnom nivou, štednja ne mora da bude odricanje, već samo reorganizacija. Do sada ste upoznali sve svoje navike, korigovali neke od njih u cilju da prištedite, pa će sada biti mnogo lakše jer već imate sumu koju možete oročiti. Dovoljno je da posetite jednu od poslovnica Addiko banke koja je pripremila ponudu za štednju po meri svojih klijenata sa veoma konkurentnim uslovima, pa ako je iskoristite do 30. novembra, već za 6 meseci možete videti rezultate pošto je godišnja kamatna stopaa dva odsto. Upravo ovo može biti finansijski plan za budućnost vas i vaše porodice – za početak svoju ušteđevinu preselite u banku. Ponuda se odnosi na nova depozitna sredstva za iznose oročenja do maksimalno 50.000 evra po klijentu i važi do 30.11.2018.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track