JOVANOV: SNS protiv poskupljenja goriva
Foto: Marina Lopičić

Potpredsednik Glavnog odbora

JOVANOV: SNS protiv poskupljenja goriva

InfoBiz -

BEOGRAD - Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da se ta stranka najoštrije i najodlučnije suprotstavlja zahtevu lidera opozicionog Saveza za Srbiju da cena goriva iznosi pet evra po litru.

"Smatramo da je ovaj zahtev i nerazuman i neosnovan i duboko suprotan interesima svakog građanina Srbije. Mi u SNS smatramo da cena goriva u Srbiji treba da ostane ista, ili, čak, da bude i niža od sadašnje, bez obzira na povećanje cene nafte na svetskom tržištu", naveo je Jovanov u saopštenju.

On je ocenio da je "jasno da prebogati lideri Saveza za Srbiju mogu da plaćaju gorivo i pedeset evra po litru", jer su "dobro napunili džepove i ništa im nije skupo".

"Čestiti i pošteni građani Srbije nisu u prilici ni da, kao Dragan Đilas, za pet godina steknu imovinu od 25 miliona evra, ni da poput Vuka Jeremića dobijaju milione evra od katarskih ambasada po svetu i belosvetskih hohštaplera i zato cena goriva u Srbiji mora da bude formirana u skladu s narodnim interesima, a ne sa interesima lidera Saveza za Srbiju", zaključio je Jovanov.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track