JESEN U ZNAKU KIKI PET MODNIH AKSESOARA ZA VAŠE LJUBIMCE: Kako je ljubav prema jednom psu pretvorena u poslovnu ideju
Foto: Promo

JESEN U ZNAKU KIKI PET MODNIH AKSESOARA ZA VAŠE LJUBIMCE: Kako je ljubav prema jednom psu pretvorena u poslovnu ideju

InfoBiz -

Iz velike i očigledne ljubavi Andree i Nemanje prema psima rodila se ideja o poslovnoj prilici koju je kreativna polovina ovog tandema svojim rukama sprovela u delo. Ovaj beogradski par je osnovao Kiki Pet Accessories brend aksesoara za ljubimce u trendu, čiji se neodoljivi set modnih detalja za pse eksluzivno našao u odabranim Roda marketima u okviru projekta Super Srbija.

foto: Promo

Predstaviti javnosti osam malih preduzetnika i afirmisati njihov rad i kvalitetne proizvode osnovna je ideja ovog, po svim kriterijumima, inovativnog projekta koji su pokrenuli Direct Media i Roda. Drugačiji pristup u ovom konceptu podrške preduzetništvu ogleda se i u takmičenju koje se ne dešava između preduzetnika, već na terenu prodaje. Najuspešnije prodavani proizvodi potpisaće jednogodišnji ugovor sa Roda marketima, pod uslovom da su preduzetnici ispunili i druge kriterijume opšteg odnosa prema projektu.

foto: Promo

Priče o preduzetnicima možete pratiti svake nedelje na TV Prva. A dodatno se možete uključiti kupovinom proizvoda i podržati preduzetnike u trci za ostanak na policama!

foto: Promo

Kiki Pet dvojac, čija je priča emitovana u nedelju na TV Prva, svoje postojanje ali i ime duguje jednom čupavom prijatelju. Naime, upravo je jedan udomljeni pas Kiki inspirisao Andreu Nanut, inače grafičkog dizajnera po struci, da uplovi u vode preduzetništva i kreira set aksesoara za pse koji čini: povodac, ogrlica, mašna i bandana i to u tri veličine.

foto: Promo

-Sve je počelo kao moj hobi. Dosadili su mi nemaštoviti dizajni ogrlica i povodaca na koje sam bila “osuđena” u većini pet šopova. Veliki sam esteta i želela sam nešto specijalno da vidim na svojim ljubimcima - priča Andrea.

foto: Promo

Tako je polako u njenoj glavi, a onda i za šivaćom mašinom nastajao Kiki Pet za čiji je kompletni dizajn i izradu zadužena Andrea. Međutim, i sama priznaje da nije bilo Nemanje, Kiki Pet se ne bi mrdnuo iz njene devojačke sobice. Nemanja Luković je FON-ovac, menadžer i njegova strast je svet biznisa. Dok on brine o dobavljačima, novim ponudama za materijale, komunicira sa svima i sve organizuje - ona može na miru da se posveti stvaranju ukrasa.

-Kao neko za koga kažu da ima kliker za biznis, čim mi je Andrea ispričala svoju zamisao, odmah mi se dopala i odlučili smo da se ozbiljno pozabavimo celom pričom. Andrea je prvo sašila mašnice za naše pse. Reakcija slučajnih prolaznika je bila fantastična! To je bio jasan znak da je upravo u aksesoarima fora, i da pored ogrlica i povodaca moramo i njih uvrstiti u ponudu - kaže Nemanja.

foto: Promo

Ovaj veseli i vredni par ističe kvalitet proizvoda i vrhunsku izradu u prvi plan. Njihov set čak privlači pažnju ljubitelja životinja i u inostranstvu.

-Svaki proizvod sa potpisom Kiki Pet je osmišljen sa ljubavlju i maštom i ručno pravljen. Koristimo samo najbolje materijale jer naši ljubimci zaslužuju najbolje. Već su nas kontaktirali interesenti iz Belgije, Francuske, Italije koji prepoznaju kvalitet od trenutka čim pogledaju naše pakovanje, pa do samog momenta stavljanja naših proizvoda svojim kucama oko vrata - priča Andrea.

foto: Promo

U planu imaju puno novina, što dezena, što dizajna ali i novih proizvoda - nestrplivi su da se okušaju i sa odelima i kabanicama za pse. Vetar u leđa je stigao u pravom trenutku.

-Do skoro sam sve sama šila u jednoj sobici u našem stanu a već danas smo rešavali logistiku porudžbine od nekoliko hiljada proizvoda za Roda markete! Super Srbija je veliki korak za nas. Stigao je u pravom trenutku ali smo morali dosta da se potrudimo da obezbedimo ovako veliku narudžbinu a da garantujemo kvalitet na kakav su naši kupci navikli.– priča nam ona dok joj u krilu sedi lično Kiki!

foto: Promo

Ne sumnjamo da će Kiki Pet pobrati simpatije, i to ne samo ljubitelja životinja, već i svih onih koji znaju da cene ideju, kreativnost i posvećenost. Ostaje nam samo da navijamo za ovaj mladi par preduzetnika da ostane na policama Roda marketa, kao što navijamo i za ostale učesnike u Super Srbija projektu.

Nadamo se da će ih podržati i potrošači i izabrati dezen koji najviše odgovara karakteru njihovog ljubimca!

REČ DVE O Kiki Pet Accessories

foto: Promo

Ovaj set ručno pravljenih aksesoara svojim jedinstvenim dizajnom i najkvalitetnijim materijalima čini da vaš ljubimac ima autentičan i prepoznatljiv stil. Kiki Pet Accessories set sastoji se od povoca, ogrlice, mašne i bandane i to u tri veličine. Ogrlice odlikuje preciznost u izradi, posvećenost detaljima, kao i najkvalitetnije hromirane kopče koje svojim sjajem dodatno krase izgled vašeg ljubimca. Povoci su sa svim potrebnim ojačanjima, duplo proštepani, i pružaju sigurnost vašem ljubimcu uz dovoljno slobode u kretanju. A mašne i bandane su jednostavno neodoljive!

REČ DVE O Super Srbiji

Projekat Super Srbija pokrenuli su Direct Media i Roda u želji da na veliko tržište izvedu 8 malih preduzetnika i pruže im priliku da postanu stalni dobavljači Roda marketa. Preduzetnici čiji proizvodi osvoje srca potrošača i pokažu zavidne rezultate prodaje, a pritom ispune i druge kriterijume projekta, dobijaju šansu da potpišu jednogodišnji ugovor sa Rodom i osiguraju svoje mesto na policama i u 2019. godini. Samo jedan od njih, koji pored prodaje bude podjednako uspešan i u zadovoljavanju kriterijuma koji se tiču opšteg odnosa prema projektu, poštovanja rokova isporuke, spremnosti da unaprede i promovišu svoj proizvod, poneće laskavu titulu HIT proizvoda. Pratite preduzetničke priče na TV Prva svake nedelje od 18.45 i podržite svoje omiljene proizvode kupovinom u Rodi!

foto: Promo

Priču o Kiki Pet Accessories pogledajte OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track