ODLIČNA SARADNJA S REGIONALNIM CENTROM ZA TALENTE BEOGRAD II: Adrija medija grupa dobila zahvalnicu
Foto: Silvija Slamnig

Direktor Nikola Srzentić upriličio je svečanost

ODLIČNA SARADNJA S REGIONALNIM CENTROM ZA TALENTE BEOGRAD II: Adrija medija grupa dobila zahvalnicu

InfoBiz -

Povodom velikih uspeha koje je u 2018. nanizao Regionalni centar za talente Beograd II, direktor Nikola Srzentić uručio je zahvalnice pojedincima i kompanijama koje su dale svoj doprinos i pomogli mladim naučnicima u ostvarivanju izvanrednih rezultata.

Zahvalnicu za podršku i pomoć u realizaciji programskih aktivnosti dobila je "Adrija medija grupa", a na svečanosti priređenoj u ponedeljak ona je uručena Ireni Petrović, direktorki marketinga AMG. Za posebno angažovanje zahvalnicu je dobila Alena Grozdanović,takođe iz AMG.

foto: Silvija Slamnig

- Bez svih vas zajedno ne bismo mogli da ostvarimo ovolike uspehe. Najveće priznanje Regionalnom centru za talente je dobijanje Svetosavske nagrade za doprinos razvoju formalnog i neformalnog obrazovanja za darovite učenike i studente. Naši polaznici su na svetskim prvenstvima dobili 11 medalja, osvojena je prva nagrada svetske organizacije za intelektualnu svojinu, zabaleženi su značajni uspesi na festivalu nauke u Rusiji... Mi smo na to ponosni, a radost želimo da podelimo sa svojim saradnicima i partnerima - rekao je Srzentić. Podsetimo, ovog leta su Kurir i "Travelland" obezbedili putovanja za 11 mladih naučnika koji su osvojili na desetine zlatnih medalja na domaćim i svetskim takmičenjima.

Kurir.rs/ S. Slamnig

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja