Najnovije vesti

MK RESORT OTVORIO NOVI, LUKSUZNI HOTEL U CENTRU KOPAONIKA: Hotel sa 4 zvezdice  na devet nivoa, ima 97 luksuznih soba i 21 apartman...
Foto: Promo

početka rada hotela

MK RESORT OTVORIO NOVI, LUKSUZNI HOTEL U CENTRU KOPAONIKA: Hotel sa 4 zvezdice na devet nivoa, ima 97 luksuznih soba i 21 apartman...

Biznis

BEOGRAD - Kompanija MK Resort saopštila je danas da je otvorila još jedan hotel na Kopaoniku "Gorski Hotel & Spa", koji je smešten nadomak ski staze Malo jezero. Hotel sa četiri zvezdice se prostire se na devet nivoa, ima 97 luksuznih soba i 21 apartman, navodi se u saopštenju.

 

"Gorski Hotel & Spa" poseduje ekskluzivan "a la carte" restoran i restoran za skijaše, kao i Spa centar, zatvoreni bazen sa pogledom na ski stazu, saune, hamam, rusku banju, ledenu fontanu, slanu sobu i tepidarijum i veliki izbor spa tretmana i moderan fitnes centar.

 

U kompleksu postoji i Kongresni centar sa 470 sedećih mesta i multifunkcionalnom salom od 470 kvadratnih metara.

 

"Gorski Hotel & Spa je prvi hotel kome je kompanija MK Resort pružila full service menadžment, a cilj nam je da u narednom periodu imamo više takvih objekata na ekskluzivnim lokacijama koje ćemo takođe integrisati u naš menadžement sistem", rekao je povodom početka rada hotela Nikola Avram, koji se nalazi čelu hotelskog biznisa MK Grupe.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...