TENDER ZA 400 STANOVA U KRALJEVU I KRAGUJEVCU: U narednih mesec dana javni poziv i za jeftine kvadrate u Beogradu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici
Foto: Filip Plavčić

3.000 do 4.000 stanova za pripadnike snaga bezbednosti

TENDER ZA 400 STANOVA U KRALJEVU I KRAGUJEVCU: U narednih mesec dana javni poziv i za jeftine kvadrate u Beogradu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici

InfoBiz -

KRALJEVO - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je najavila danas da će u petak biti objavljen tender za izgradnju 400 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.

"Planiramo u narednih mesec dana da raspišemo javne pozive i za Beograd, Novi Sad i za Sremsku Mitrovicu", rekla je Mihajlović na konferenciji za medije u Kraljevu.

Ona očekuje da će ove godine početi izgradnja 3.000 do 4.000 stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Gradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti pocela je 8. februara u Vranju i Nišu.

Početak izgradnje prvih 186 stanova označio je predsednik Aleksandar Vučić u Vranju, a u Nišu je, istovremeno, počela gradnja 190 stanova, u prisustvu premijerke Ane Brnabić.

Tako je započeta izgradnja ukupno 376 stanova. U prvoj fazi projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti predviđena je izgradnja ukupno 8.022 stana u Vranju, Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Beogradu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track