VELIKO INTERESOVANJE ZA POSAO KABINSKE POSADE ER SRBIJE: Šaljite prijave, konkurs otvoren i ceo mart
Foto: Promo

VELIKO INTERESOVANJE ZA POSAO KABINSKE POSADE ER SRBIJE: Šaljite prijave, konkurs otvoren i ceo mart

InfoBiz -

Zbog velikog interesovanja i preko hiljadu prijava na oglas za nove članove kabinske posade Er Srbije, srpska nacionalna avio-kompanija produžila je trajanje konkursa i na mesec mart.

Posao kabinske posade posebno je popularan među mladima zbog mogućnosti putovanja po celom svetu i sticanja iskustava u radu na odgovornim poslovima. Dodatnu prednost rada u Er Srbiji predstavlja činjenica da se zaposleni nakon završetka posla vraćaju kući i svojoj porodici, što nije slučaj kada se radi za strane avio-kompanije. Kandidati koji budu primljeni, prolaze različite obuke iz oblasti bezbednosti i praktične treninge, koji su važni za posao članova kabinske posade.

foto: Promo

Od kandidata, koji moraju biti punoletni, očekuje se da poseduju najmanje diplomu srednje škole i važeći srpski pasoš. Razvijene komunikacione veštine, sposobnost pružanja dobre usluge i odlično poznavanje engleskog jezika se podrazumevaju, dok će dodatnu prednost imati oni koji dobro govore još neki strani jezik. Kandidati koji budu pozvani na razgovor, polagaće test znanja engleskog jezika i potom imati finalni intervju i vežbe igranja uloga (role-play).

Svi zainteresovani za rad u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji koja pruža mogućnost konstantnog usavršavanja i napredovanja, mogu se prijaviti na konkurs putem linka

foto: Promo

Er Srbija je najbolje ocenjena avio-kompanija u regionu u 2018. godini prema analizi renomiranog portala za rejting u oblasti civilne avijacije AirlineRatings.com.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track