PREDSTAVLJEN PROGRAM ZA PODRŠKU RAZVOJU STARTAP IDEJA: U toku su prijave za Delta Biznis Inkubator
Foto: Promo

PREDSTAVLJEN PROGRAM ZA PODRŠKU RAZVOJU STARTAP IDEJA: U toku su prijave za Delta Biznis Inkubator

InfoBiz -

U Beogradu je juče predstavljen Delta Biznis Inkubator, Deltin program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina.

  • Delta Biznis Inkubator je program uz pomoć koga startap timovima dajemo priliku da razviju svoju preduzetničku ideju tokom tromesečnog perioda inkubacije. Za vreme trajanja programa, sa njima rade stručnjaci iz različitih kompanija Delta Holdinga i eksterni biznis konsultanti. Ovaj program, takođe, pruža im mogućnost da svoju poslovnu ideju testiraju i unaprede u okviru naše Kompanije, a nakon perioda inkubacije sledi predstavljanje ideje potencijalnim investitorima - rekla je menadžer projekta Delta Biznis Inkubator Nadica Milanović i dodala da smatra da je važno podržati ljude preduzetničkog duha sa inovativnim idejama:
  • Pored toga što takvi ljudi svojim poslovanjem unapređuju privredu Srbije, oni i ohrabruju i motivišu druge da realizuju svoje ideje – kaže Nadica.

Zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs do 13. maja. Svi timovi koje prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator na raspolaganju imaju Deltinu pomoć, podršku i resurse, biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakata i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

foto: Promo

Naredno predstavljanje programa je u Nišu 18.4. od 15h u Centru za inovativno preduzetništvo, a zatim 8. maja u Inđiji u StartIt Centru pa u Čačku 9. maja u Naučno tehnološkom parku.

Delta Biznis Inkubator razlikuje se od ostalih programa za podršku startapima po tome što svaki startap koji uđe u ovaj inkubator dobija ono što je njemu potrebno u odnosu na to u kojoj je fazi razvoja

Prošle godine, od 163 prijavljena tima, u Delta Biznis Inkubator ušlo je šest i oni su tokom tri meseca razvijali i testirali svoj startap, sticali korisna biznis znanja, kontakte i razvijali veštine. Saradnja je nastavljena sa dva startap tima. Više informacija o konkursu i prijavu možete naći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track