Najnovije vesti

POSAO IZ BAJKE, BUKVALNO: Diznilend u Parizu traži nove prinčeve i princeze!
Foto: Profimedia

ispunjavate li uslove?

POSAO IZ BAJKE, BUKVALNO: Diznilend u Parizu traži nove prinčeve i princeze!

Biznis

Diznilend u Parizu traži nove princeze i prinčeve da rade u njihovom parku snova ovog leta. Potrebno im je oko 50 novih ljudi da glume Pepeljugu, Elsu, Bel i druge omiljene junake iz crtaća, ne samo princeze, već i prinčeve.

Dve odvojene audicije biće održane 8. juna i trajaće ceo dan.

 

Prva audicija je za muškarce i žene koji liče na crtane likove, a za njih postoje veoma jasni uslovi po pitanju visine. Oni će biti izmereni po dolasku na audiciju.

 

Žene moraju da budu visoke od 160 do 173 centimetra i moraju da budu "elegantne i bez vidljivih tetovaža".

 

Muškarci moraju da budu visoki od 160 do 183 centimetra, da budu vidljivo "muškobanjasti" , ali da takođe nemaju vidljive tetovaže.

 

foto: Profimedia

I za one koji su previsoki ili imaju tetovažu na vratu, ima nade. Mogu se prijaviti za statistu na paradi ili osobu koja dočekuje i pozdravlja posetioce.

 

Za paradu je potrebno da imate osnovna znanja o plesu.

 

"Tražimo entuzijaste i veoma energične ljude koji će nastupati kao Diznijevi likovi ili na paradi. Ako sanjate o tome da glumite poznatog Dizni ili Marvel junaka, ili da učestvujete u našoj sjajnoj paradi, da tokom radnog vremena budete Diznijev princ ili princeza, javite nam se...",  stoji u opisu posla.

 

Oni koji se prijave za audiciju (detalji se mogu naći na sajtu Diznilenda), treba da se na njoj pojave bez šminke. Posao se nudi na najmanje tri meseca, a kandidati moraju da govore engleski ili francuski.

 

(Kurir.rs/Telegraf:Foto: Profimedia)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...