SUMMIT ENERGETSKA BEZBEDNOST U REGIONU

IGOR ŽEŽELJ O SUMMIT ENERGETSKA BEZBEDNOST U REGIONU: Kompanija Adria Media Group podržava regionalnu saradnju i komunikaciju! Da svima donese boljitak! (FOTO, KURIR TV)

InfoBiz -

Adria Media Group kroz još jedan događaj ispunjava svoju misiju, a to je stvaranje uslova za bilo kakav konstruktivni dijalog, rekao je Igor Žeželj, CEO Adria Media Group na "SUMMIT ENERGETSKA BEZBEDNOST U REGIONU“.

"Jako nam je drago da možemo da ugostimo ministre iz regiona na ovako važnom skupu, gde im želim uspešan rad i da svima nama donesu boljitak. Posebno nam je drago što je to na regionalnom nivou, jer mi kao kompanija regionalnu saradnju i regionalnu komunikaciju podržavamo iz dana u dan", izjavio je Žeželj.

Podsetimo, kompanija „Adria Media Group“ organizator je konferencije „SUMMIT ENERGETSKA BEZBEDNOST U REGIONU“ pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike.

1 / 10 Foto: AMG

Srbija na najvećem regionalnom samitu o energetskoj bezbednosti domaćin je najvećim državnim zvaničnicima u regionu, kao i ekspertima, predstavnicima institucija, organizacijama, kompanijama i medijima.

Konferenciju je svečano otvorio Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike Republike Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track