PREDSEDNIK DANAS NASTAVLJA KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE: Vučić će u Zaječaru otkriti koja velika fabrika dolazi u Timočki region
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Zaposliće više od 2.000 ljudi

PREDSEDNIK DANAS NASTAVLJA KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE: Vučić će u Zaječaru otkriti koja velika fabrika dolazi u Timočki region

InfoBiz -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja danas kampanju "Budućnost Srbije" u okviru koje će obići Zaječarski okrug i prema navodima pojedinih medija on će najaviti dolazak najveće fabriku u Timočkom regionu.

Predsednik Vučić će tokom današnjeg boravka u zaječarskom okrugu objaviti vest da u Timočki region stiže fabrika koja će zaposliti više od 2.000 ljudi, različitih profila i struktura, od inženjera do običnih radnika!

Kako je predviđeno, Vučić će posetu ovom okrugu početi obilaskom fabrike FPM "Agromehanika" u Boljevcu, a zatim će na Rtnju obići novoizgrađeni hotel "Romonda".

Potom će otići u Sokobanju gde će razgovarati sa građanima, a u Žučkovcu će razgovarati s lokalnim poljoprivrednicima i obići zasad jabuka "Tera optima". U popodnevnim satima će u Knjaževcu obići fabriku obuće "Falc East", a u mestu Potrkanje vinariju "Jović".

U 17 sati Vučić će se, zajedno s premijerkom Anom Brnabić, obratiti građanima.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track