MIHAJLOVIĆEVA OTKRILA GDE ĆE PROVESTI LETO: Nekoliko dana ću biti na ovom auto-putu kako bi se ubrzali radovi!
Foto: Tanjug/Ministarstvo Građevinarstva/M.Mirčetić

prošle godine bila u grdeličkoj klisuri

MIHAJLOVIĆEVA OTKRILA GDE ĆE PROVESTI LETO: Nekoliko dana ću biti na ovom auto-putu kako bi se ubrzali radovi!

InfoBiz -

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović najavila je danas da će tokom leta boraviti na gradilištu istočnog kraka Koridora 10 kako bi se što pre završio i taj auto-put, kao što je to uradila pre godinu dana kada je boravila u Grdeličkoj klisuri na južnom kraku.

foto: Tanjug/Ministarstvo Građevinarstva/M.Mirčetić

"Istočni krak Koridora 10 ima samo jednu deonicu (Bancarevo - Crvena Reka) koja još nije završena, koju radi grčki Aktor, puno problema ima na toj deonici, raznih klizišta, ali ima i dosta neogranizovanosti same grčke kompanije, to je potpuno jasno", rekla je Mihajlović.

Ističe da upravo zato predstavnici ministarstva, kao i ona lično, moraju fizički da budu prisutni sve vreme na gradilištu, iako to nije njihova dužnost.

"Ići ću na istočni krak u toku leta i provesti isto onako dane kao što sam provela u Grdelici. Čini mi se da je to jedini način da ubrzamo stvari", naglasila je Mihajlović.

Kaže da je istočni krak jednako važan kao i južni krak i da je važno da auto-putem prođemo kroz sićevačku klisuru i da imamo auto-put kroz Bugarsku.

Bezbednost je na prvom mestu, istakla je ministarka i dodala da će taj auto-put doprineti razvoju privrede.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track