PREKINUT UGOVOR O PROIZVODNJI PIVA U BIP-U: Nismo uspeli, ali još se ne povlačimo, Beogradu je potrebno kvalitetno pivo
Foto: Dado Đilas

saopštenje

PREKINUT UGOVOR O PROIZVODNJI PIVA U BIP-U: Nismo uspeli, ali još se ne povlačimo, Beogradu je potrebno kvalitetno pivo

InfoBiz -

Kompanija M6 EDEN SRB prekinula je ugovor o poslovnoj saradnji za Beogradskom industrijom piva (BIP) u stečaju, pa je od 1. jula počeo proces izmirivanja obaveza prema zaposlenima i svim poveriocima, navodi se današnjoj izjavi iz ove kompanije.

Navode da su verovali u mogućnost razvoja jedne od najvećih pivara u regionu i sa entuzijazmom krenulu i njenu obnovu pre dve godine, ali da nema mogućnosti za uspeh.

"Pokušali smo da napravimo nešto pozitivno za Beograd, za Srbiju, da damo duh i život jednoj kompaniji koja je 180 godina simbol Beograda. Nažalost, bez obzira na velika mesečna ulaganja, posvećenost i entuzijazam, nismo uspeli, jer sa ovim konceptom nema mogućnosti za uspeh", saopšteno je iz ove kompanije.

Iz kompanije poručuju i da to ne znači da će se povući, "jer Beogradu je potrebno kvalitetno pivo".

"Produžićemo u drugačijem smeru sa drugim konceptom. Moguć je početak ulaganja u budućnosti u nove projekte u Srbiji", navode u saopštenju.

Mediji su ranije danas javili da će Beogradska industrija piva najverovatnije biti zatvorena veoma brzo, kao i da su radnicima u proizvodnji podeljeni otka

(Kurir.rs/Tanjug, Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track