Najnovije vesti

PALMA PRIMIO DELEGACIJU IZ RUMUNIJE I NEMAČKE: Razgovarali o privrednoj saradnji i investitorima koji bi da ulažu u Srbiju
Foto: Kurir

poseta

PALMA PRIMIO DELEGACIJU IZ RUMUNIJE I NEMAČKE: Razgovarali o privrednoj saradnji i investitorima koji bi da ulažu u Srbiju

Biznis

Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodina Dragan Marković Palma danas je primio delegaciju iz Rumunije na čelu sa narodnim poslanicima Dorelom Caprarom i Todorom Andrijanom, kao i zastupnike evropskih fondova u Rumuniji Antoanetu Floreu i Grigore Jon Viorela.

foto: Kurir

Tema sastanka je bila privredna saradnja Rumunije i Srbije kao i dovođenje rumunskih investitora u našu zemlju. Bilo je reči o saradnji Srbije i Rumunije po pitanju korišćenja fondova EU i bratimljenje Jagodine sa nekim od rumunskih gradova.

U poseti Jagodini bio je i nemački privrednik Jirgen Mast, vlasnik nekoliko fabrika metalske industrije u Berlinu i Kelnu. Nemački privrednik je kupio avion Sila od jagodinske fabrike aviona Aireast. Jirgen Mast je izrazio veliko interesovanje za investiranje u Jagodinu i Srbiju.

foto: Kurir

U znak zahvalnosti za gostoprimstvo gosti su izrazili želju da se slikaju sa svojim domaćinom u trenerkama kik boks kluba Palmini tigrovi.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...