Srpske kompanije najviše poverenja poklonile bonitetnoj kući CompanyWall business u 2019
Foto: Promo

Srpske kompanije najviše poverenja poklonile bonitetnoj kući CompanyWall business u 2019

InfoBiz -

Da li znate na osnovu kojih parametara ekonomske intitucije odlučuju koja kompanija je kreditno sposobna i likvidna? Ko reguliše kriterijume za te parametre i utvrđuje poslovni standard?

Tehnološka revolucija je dovela do raznolikih investicionih mogućnosti na globalnom nivou. Danas je teško odlučiti ne samo koje kompanije, već i koje države su dobre investicione prilike. Razvoj globalnog tržišta doneo je veliki broj novih mogućnosti, ali i i brojne rizike. Zbog toga je, više nego ikada ranije, bitno da steknete uvid u relevantne finansijske i poslovne podatke o drugim kompanijama i državama radi lakšeg razumevanja investicionih mogućnosti, rizika i prednosti koje pruža određena poslovna sredina. Bonitetni izveštaji i ocene, priznati su i najprecizniji alati za sigurnije poslovanje i temeljan uvid u poslovanje kompanija i tržišta.

Ko regulište bonitetne izveštaje?

Bonitetne izveštaje i ocene izračunavaju bonitetne kuće, odnosno rejting agencije. Tri najpoznatije rejting agencije na svetu: Moody’s, Standard&Poor’s i Fitch Ratings, kreiraju rejting sistem i standarde poslovanja čime omogućavaju veću transparentnost i smanjene rizike poslovanja, kao i efikasnije i sigurnije donošenje poslovnih i investicionih odluka na globalnom nivou.

Ostale rejting agencije koncentrisane su na lokalno poslovanje unutar jedne države. Ove godine, CompanyWall business, bonitetna kuća koja pomaže transparentnije poslovanje u svim balkanskim zemljama, ostvarila je značajan uspeh u Srbiji kao najbolja bonitetna kuća.

Prema zvaničnim finansijskim podacima Agencije za privredne registre, CompanyWall business ostvarila je najveće prihode u odnosu na konkurenciju u 2019. godini, odnosno najveći broj srpskih firmi poklonio je poverenje finansijskom asistentu CompanyWall business.

Zašto se najveći broj srpskih firmi odlučio da pokloni poverenje bonitetnoj kući CompanyWall business?

Hiljade megabajta poslovnih podataka proizvodi se na svakodnevnom nivou. Za poslovno tržište i svaku pojedinačnu kompaniju ovo je i zlatni rudnik i veliki izazov istovremeno. Danas su finansijski podaci dostupni svima i lako se pronalaze – ali da li znate na koji način da ih protumačite i iskoristite za vaše poslovanje?

Isprobajte i vi usluge najboljeg finansijskog asistenta u Srbiji!

Kliknite na link ispod za besplatan probni pristup portalu u trajanju od 3 dana:

LINK ZA DEMO PRISTUP

Prilikom registracije unesite promo kod:

CWBIZZDATA2019

Finansijski asistenti poput CompanyWall business-a bave se klasifikacijom, tumačenjem i razvrstavanjem poslovnih podataka, odnosno od baze opštih poslovnih podataka prave bazu pametnih podataka. Izdvajaju najbitnije i aktuelne informacije i u pravo vreme ih isporučuju kompanijama koje ih mogu odmah koristiti. Jednostavnije rečeno, finansijski asistenti prerađuju opšte i komplikovane finansijske izveštaje i nude ih klijentima za „instant“ korišćenje pri poslovanju.

Iako su pametni podaci namenjeni ostvarivanju boljih poslofnih performansi u okviru firme, nisu svi jednakog kvaliteta što ih deli na efikasnije i manje efikasne u primeni.

Svaka rejting agencija izračunava bonitetne izveštaje na osnovu parametara koje su utvrdile tri najveće bonitetne kuće, kao i na osnovu lokalnih finansijskih analiza, investicionih i tržišnih mogućnosti i ekonomske politike. Ipak, dešava se da su ti izveštaji često nedovoljno precizni i ne omogućavaju efikasan uvid u poslovne mogućnosti. Zbog toga je veoma bitno da, pre nego što se odlučite za pomoć finansijskog asistenta, budete sigurni da će podaci koje vam isti obezbeđuje biti kvalitetni i efikasni za korišćenje.

CompanyWall business, osim što se vodi parametrima koje su ustanovile najveće bonitetne kuće, bavi se i svakodnevnom evaluacijom lokalnog tržišta u Srbiji, povlačenjem paralela sa ostalim balkanskim zemljama, procenom i razmatranjem novih i preispitivanjem postojećih poslovnih mogućnosti. Na osnovu tih i mnogih drugih rezultata koje redovno dobijamo od finansijskih analitičara i ekonomista, određujemo kriterijume na osnovu kojih izrađujemo finansijske izveštaje, bonitetne ocene i sertifikujemo kompanije.

S obzirom da je poslovno tržište veoma dinamično i fluktuirajuće, ekonomske kriterijume i podatke redovno prilagođavamo novim zahtevima i standardima. Zbog toga su svi naši klijenti uspeli da na najefikasniji način iskoriste pametne podatke koje za njih obezbeđujemo. Neke od najvećih srpskih kompanija poput Tigar Tires, Sunoko, Tarkett, Hemofarm, Ilirike, Mozzart kladionica, Petrohemije i GSP-a poklonile su nam poverenje i već godinama uspešno koriste usluge finansijskog asistenta CompanyWall business.

Da smo najefikasniji finansijski asistent u Srbiji dokazuje i činjenica da smo ostvarili ubedljivo najveće prihode u odnosu na konkurente ove godine.

foto: Promo

Usluge finansijskog asistenta CompanyWall business

CompanyWall business, najbolja bonitetna kuća u Srbiji za 2019. godinu, već skoro 10 godina omogućava transparentnije poslovanje na teritoriji Republike Srbije, kao i u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Usluge finansijskog asistenta koriste desetine hiljada srpskih klijenata. Za njih svake godine izrađujemo relevantne finansijske izveštaje, bonitetne ocene i sertifikujemo najuspešnije. Lideri smo u umrežavanju i klasifikaciji pametnih poslovnih podataka na srpskom tržištu.

Kako da koristite pametne podatke za uspešnije poslovanje?

Finansijski izveštaji na portalu CompanyWall business podrazumevaju relevantne podatke o kompaniji, aktuelnu vlasničku strukturu, bonitetnu ocenu, račune i blokade, menice i zaloge, dugovanja, arhivu sudskih objava, listu konkurentnih kompanija, nekretnine i imovinu u okviru pretraživane kompanije.

Podatke koji čine finansijski izveštaj birali smo na osnovu rezultata istraživanja poslovnog tržišta, nakon čega su se ovi podaci pokazali kao najkorisniji.

Ukoliko niste sigurni kako posluje vaš budući partner ili vas interesuje sa kime i gde posluje vaša konkurencija, uz CompanyWall business finansijske izveštaje saznaćete sve podatke koji su neophodni da biste doneli precizniju, pa samim tim i uspešniju poslovnu odluku.

Portal omogućava i kreiranje Liste za praćenje, gde možete postaviti sve kompanije koje vas interesuju. Svaki put kada se dogodi neka promena u poslovanju kompanije sa Liste za praćenje dobićete notifikaciju na email adresu.

Ukoliko želite da saznate koja kompanija se interesovala za vaše poslovanje, to možete učiniti tako što ćete pretražiti spisak zainteresovanih strana uz funkciju Ko me je tražio.

Isprobajte ove i mnoge druge mogućnosti koje nudi portal CompanyWall business uz besplatan demo pristup u trajanju od 3 dana.

KLIKNITE NA LINK ISPOD:

LINK KA DEMO PRISTUPU

UNESITE PROMO KOD PRI REGISTRACIJI:

CWBIZZDATA2019

Za dalju saradnju i informacije kontaktirajte nas na navedene telefone svakog radnog dana između 08:00 i 16:00 časova.

Telefoni: 064/6426-484, 011/4049-212

E-mail: info@companywall.rs

PIB: 105340904

Matični broj: 20346400

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track