MCCANN BEOGRAD NAJUSPEŠNIJA AGENCIJA U SRBIJI: Strukovna nagrada za najkvalitetnije kampanje godine!
Foto: Promo

nacionalni festival Kaktus

MCCANN BEOGRAD NAJUSPEŠNIJA AGENCIJA U SRBIJI: Strukovna nagrada za najkvalitetnije kampanje godine!

InfoBiz -

Po oceni stručnog žirija iz Srbije i regiona kampanje agencije ocenjene su sa najviše poena na nacionalnom festival Kaktus

Agencija McCann Beograd proglašena je za agenciju godine u Srbiji na nacionalnom festivalu Kaktus 2019. Nakon velikog uspeha na regionalnim advertajzing festivalima BalCannes i Golden Drum, McCann Beograd osvojio je ovo prestižno priznanje četvrti put u poslednjih 5 godina.

U konkurenciji 183 prijavljenih radova, prema oceni žirija koji su činili ugledni marketinški profesionalci iz zemlje i regiona, agencija McCann Beograd imala je najveći broj bodova, a nagrađene su kampanje Ne odričem se, fARytale Journey i #StayClean, koje su realizovane u saradnji sa agencijama UM Beograd i Drive.

“Nagrada za agenciju godine doprinosi tome da na sjajan način privedemo kraju jednu za nas dosta zahtevnu godinu. Ponosni smo i na činjenicu da ovo priznanje osvajamo četvrti put u poslednjih pet godina i što stručna javnost prepoznaje naš rad u raznolikim kategorijama u kojima smo nagrađeni. Ova nagrada je priznanje i za brendove sa kojima radimo, naše saradnike i partnere, ali i za tim koji beleži uspehe na lokalnim i internacionalnim festivalima. Zadovoljstvo nam je da zajedno ostvarujemo sjajne rezultate”, rekla je Jelena Jazić, direktorka agencije McCann Beograd.

Agencija McCann Beograd posluje u okviru I&F Grupe, jednog od vodećih komunikacionih sistema u JI Evropi I Nordijskom regionu. Kaktus je strukovna nagrada koja se dodeljuje kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini. O nagradama odlučuje stručni žiri koji čine ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track