MARKETINŠKA KAMPANJA ER SRBIJE NAGRAĐENA NA FESTIVALU KAKTUS 2019
Foto: Promo

MARKETINŠKA KAMPANJA ER SRBIJE NAGRAĐENA NA FESTIVALU KAKTUS 2019

InfoBiz -

Kampanja “Svaki put po tvojoj meri”, koju je za Er Srbiju razvila agencija Communis, osvojila je nagradu na Festivalu integrisanih komunikacija – Kaktus 2019, u kategoriji Profitne integrisane kampanje. Pored te kategorije, marketinška kampanja nacionalne avio-kompanije ušla je u finale u još tri – za Content marketing, za Druga tržišta i za Influenser marketing kampanju.

“Osvojena nagrada čini nas izuzetno ponosnim, jer ulažemo veliki trud, ne samo da konstantno unapređujemo ponudu, već i da je putnicima uvek predstavimo na zanimljiv način. Nagrađena kampanja izazvala je veoma pozitivne reakcije publike i drago nam je što je sada i stručna javnost odala priznanje našim naporima da komercijalnu borbu za svakog putnika na tržištu učinimo što originalnijom i kreativnijom,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

foto: Promo

Zaštitno lice kampanje bio je popularni glumac Miloš Biković koji je, zbog prirode svog posla, godinama redovni korisnik usluga Er Srbije.

“Bilo je pravo zadovoljstvo sarađivati sa Er Srbijom i kreativnom agencijom. Često se desi da marketinške kampanje, u želji da se dopadnu gledaocu, izgube na oštrini, smelosti, na riziku koji je neophodan da bi se napravilo nešto originalno i novo. Rizikovali smo i mislim da smo auto-ironijom postigli pravi efekat, a to je ova nagrada i potvrdila. Čestitam timu, Er Srbiji i agenciji na nagradi“, naveo je popularni glumac.

Kampanja “Svaki put po tvojoj meri” osmišljena je i realizovana kako bi se putnicima približio tarifni sistem nacionalnog avio-prevoznika i sve opcije koje su im na raspolaganju za kreiranje putovanja u skladu sa individualnim potrebama. Svaka tarifa bila je prikazana različitim likovima, kojima je marketinški život podarila glumačka zvezda, Miloš Biković. Kampanja je započeta video-klipovima na društvenim mrežama u kojima navedena četiri lika lete avionom i međusobno komuniciraju, a potom su aktivirani i ostali onlajn kanali. Rezultati su prevazišli i najpozitivnija očekivanja – kampanja je imala milionsku publiku na svim društvenim mrežama.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track