Dodeljena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ u Novom Sadu
Foto: PKV

Dodeljena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ u Novom Sadu

InfoBiz -

Predsednik Privredne komore Vojvodine (PKV) Boško Vučurević obratio se prisutnima u četvrtak, 19. decembra 2019. godine na svečanosti povodom dodele priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ u Galeriji Matice srpske, u organizaciji „Media Invent“ Novi Sad, Univerziteta u Novom Sadu, a uz podršku PKV. Ovo priznanje deo je projekta pod nazivom „Put ka vrhu“, koji je nastao pre 19 godina, a dodeljuje se najuspešnijim institucijama, pojedincima i preduzetnicima.

foto: PKV

Tom prilikom, predsednik Vučurević naglasio je da nagrađeni, svojim primerom ohrabruju i druge da svoje kapacitete intenzivno usmere ka postizanju kvaliteta, uspešnosti, izvrsnosti i konkurentnosti.

foto: PKV

„Kao predsednik Privredne komore Vojvodine, institucije koja je u ovoj godini obeležila 100. godina svog postojanja, istakao bih da smo postali pravi servis privrednicima u svakodnevnom poslovanju i neophodna podrška u jačanju tržišne konkurentnosti, a sa ciljem unapređenja poslovnog ambijenta i promocije investicionih i izvoznih potencijala kako pokrajine tako i republike. Posebno bih istakao naše aktivnosti na širenju tržišta i jačanju ekonomskih odnosa sa inostranstvom, međuregionalne saradnje, i to kroz organizovanje brojnih konferencija, foruma, bilateralnih susreta, nastupa na sajmovima i ostalih poslovnih događaja u zemlji i inostranstvu. Značajno smo podigli kapacitete i značaj Privredne komore Vojvodine i jedinstvenog komorskog sistema u Srbiji“, rekao je Vučurević i podsetio da je 2005. godine bio laureat ovog značajnog priznanja.

foto: PKV

„Ovo izuzetno priznanje dalo mi je podstreka za dalji rad i lično usavršavanje“, rekao je Vučurević.

foto: PKV

Među dobitnicima su direktor Arhiva Vojvodine dr Nebojša Kuzmanović, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave dr Ivan Bošnjak, prof. emeritus sa Privredne akademije Novi Sad prof. dr Marijana Carić, direktorka Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović, Galerija Matice srpske, INB-Industrija nameštaja Bajmok, Opština Mali Iđoš, preduzeće „Zorić“ Temerin i drugi.

(PKV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track