Nastavak saradnje NIS i Košarkaškog kluba Partizan
Foto: Promo

Nastavak saradnje NIS i Košarkaškog kluba Partizan

InfoBiz -

Kompanija NIS i Košarkaški klub „Partizan“ potpisali su danas ugovor o sponzorstvu kojim će biti nastavljena uspešna višegodišnja saradnja dve strane. Dokument su potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS i Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba „Partizan“ u Poslovnom centru NIS-a u Beogradu. Prilikom potpisivanja ugovora obostrano je istaknuto da će nastavak saradnje biti nova energija koja će košarkaše „Partizana“ voditi ka novim pobedama i titulama u domaćim i evropskim takmičenjima.

foto: Promo

NIS i Košarkaški klub „Partizan“ neguju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije. Košarkaški klub „Partizan“ je jedan od najuspešnijih i najpopularnijih sportskih kolektiva ne samo u Srbiji, već i u regionu. Košarkaši „Partizana“ su u dosadašnjoj istoriji osvojili 21 titulu državnog prvaka, 15 nacionalnih kupova, šest titula Jadranske (regionalne) lige, tri međunarodna Kupa „Radivoja Koraća“, kao i titulu prvaka Evrope 1992. godine.

foto: Promo

Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS, kazao je da je ponosan na saradnju sa Košarkaškim klubom „Partizan“ jer je reč o jednom od najuspešnijih i najpopularnijih klubova, ne samo u Srbiji, već i regionu.

foto: Promo

„Kraj godine je dobar trenutak da produžimo našu saradnju sa Košarkaškim klubom „Partizan“. Videli smo da je tokom proteklih godina klub pokazao izuzetne rezultate. Ponosni smo na našu saradnju i uveren sam da će sledeće godine rezultati biti još bolji, kao i da će „Partizan“ završiti sezonu u odličnoj formi“, izjavio je Tjurdenjev i svim prisutnima poželio srećne novogodišnje i božićne praznike.

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba „Partizan“, predao je poklone generalnom direktoru NIS-a – dres kluba sa brojem 1 i košarkašku loptu kojom se igraju utakmice Eurokupa, u kom nastupaju košarkaši „crno-belih“. On je izrazio uverenje da će sledeće godine to biti lopta sa kojom se igraju mečevi elitnog evropskog košarkaškog takmičenja – Eurolige.

„Za „Partizan“ je ovo značajan dan obzirom da je NIS dugogodišnji generalni sponzor našeg kluba. Želim da se zahvalim gospodinu Tjurdenjevu i NIS-u zato što su bili uz „Partizan“ i u vremenu kada „Partizan“ nije imao rezultate i kada je prolazio kroz težak period. Mi ćemo se truditi da opravdamo ovaj ugovor i siguran sam da ćemo biti zadovoljni saradnjom“, rekao je Mijailović.

foto: Promo

Nakon potpisivanja sporazuma košarkaši „Partizana“ pridružili su se akciji Kluba volontera NIS-a i učestvovali u pripremi novogodišnjih poklona za decu bez roditeljskog staranja u domovima u Subotici, Kruševcu, Negotinu, Pančevu i Nišu. Ovo je peta godina zaredom da volonteri NIS-a pripremaju poklone za decu pred novogodišnje i božićne praznike. Ove godine volonteri NIS-a su svakom detetu pružili mogućnost da kroz crtež, poeziju i glumu izrazi svoje želje i tako dobiju personalizovani poklon.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track