ODRŽANA 6. SEDNICA ODBORA UDRUŽENJA USLUGA PRIVREDNE KOMORE VOJVODINE
Foto: Privredna Komora Vojvodine

ODRŽANA 6. SEDNICA ODBORA UDRUŽENJA USLUGA PRIVREDNE KOMORE VOJVODINE

InfoBiz -

U Privrednoj komori Vojvodine početkom decembra 2019. godine održana je 6. sednica Odbora Udruženja usluga Privredne komore Vojvodine (PKV), kojom je rukovodio Milan Vasović, predsednik Odbora udruženja usluga PKV.

Na dnevnom redu sednice, razmatrani su Izveštaj o radu Udruženja usluga za 2019. godinu i Program rada Udruženja za 2020. godinu.

foto: Privredna Komora Vojvodine

Sekretar Udruženja usluga PKV Branislav Mamić informisao je prisutne o aktivnostima koje je Udruženje usluga realizovalo u 2019. godini i osnovnim pravcima delovanja u 2020. godini. Posebno je potencirao aktivnosti i rad grupacija formiranih u okviru Udruženja, podnetim inicijativama za poboljšanje uslova privređivanja i inicijativama i predloženim rešenjima za unapređenje zakonodavne regulative koja utiče na rad i poslovanje članica PKV. Takođe, informisao je članove Odbora o organizovanim sajmovima, studijskim posetama, bilateralnim poslovnim susretima, panelima, konferencijama, javnim nastupima u medijima i ostalim aktivnostima.

foto: Privredna Komora Vojvodine

U skladu sa Poslovnikom o radu Odbora Udruženja usluga, na sednici su izvršene promene članova u grupacijama kojima je prestao mandat pre isteka vremena na koje su izabrani, usled prestanka radnog odnosa u privrednom društvu. Na njihova mesta kooptirani su novi članovi. Prisutni članovi Odbora su jednoglasno prihvatili sve predložene izmene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track