Najnovije vesti

VIZER OBUSTAVLJA LETOVE IZ SRBIJE: Evo kako putnici sa rezervisanim kartama mogu da refundiraju novac
Foto: Dragana Udovicic

POSLE ZATVARANJA AERODROMA NIKOLA TESLA

VIZER OBUSTAVLJA LETOVE IZ SRBIJE: Evo kako putnici sa rezervisanim kartama mogu da refundiraju novac

Biznis

Kompanija "Vizer" (Wizz Air) objavila je danas da, usled uvedenih ograničenja putovanja, obustavlja sve svoje letove iz Srbije - sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" i niškog aerodroma "Konstantin Veliki" do 12. aprila.

Ograničenja putovanja predstavljaju meru sprečavanja širenja pandemije korona virusa, navedeno je u saopštenju.

Putnici sa rezervacijama u ovom periodu će biti automatski obavešteni putem imejla ako su rezervaciju izvršili direktno na sajtu wizzair.com ili preko mobilne aplikacije ove avio kompanije.

"120 odsto orginalne cene karte će biti automatski prebačeno na WIZZ račun putnika i taj iznos će moći da se iskoristi u naredna 24 meseca za kupovinu 'Vizer' proizvoda i usluga", navedeno je u saopštenju.

Kako je istaknuto, putnici mogu da se odluče i za refundaciju u novcu, koja podrazumeva dužu proceduru, a o neophodnim koracima biće obavešteni za bankovni transfer ili transfer na bankovnu karticu u odvojenom imejlu.

U tom slučaju putnici imaju pravo samo na 100 odsto originalne cene karte.

Putnici koji su karte rezervisali preko putnih agencija, uključujući onlajn putne agencije, treba da se obrate kompaniji od koje su kupili karte.

Iako je trenutna situacija van kontrole "Vizera", avio kompanija se izvinjava zbog mogućih neprijatnosti izazvanih zabranom putovanja i naglašava da su bezbednost i dobrobit putnika i posade prioritet.

(Beta)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...