4 MILIONA GRAĐANA PRIJAVILO SE ZA 100 EVRA! SUTRA KREĆE ISPLATA: Evo do kog datuma će svi doći na red
Foto: Instagram Printscreen, Siniša Mali

stiže stotka

4 MILIONA GRAĐANA PRIJAVILO SE ZA 100 EVRA! SUTRA KREĆE ISPLATA: Evo do kog datuma će svi doći na red

InfoBiz -

BEOGRAD - Isplata novčane pomoći u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta idp.trezor.gov.rs počinje sutra.

Dnevno će se uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana, a tom dinamikom očekuje se da će do 1.- 2. juna biti završene sve isplate za one koji su se prijavili za pomoć.

Ukupno 4 miliona građana Srbije prijavilo se za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra zaključno sa jučerašnjim danom, odnosno u poslednjih deset dana, saopštio je ministar Siniša Mali jutros na svom Instagram profilu.

Isplata će početi sutra, u ponedeljak 25. maja, tako što ćemo dnevno isplaćivati novac za oko pola miliona gradjana Srbije. Prethodno su isplaćena sredstva za oko 1,7 miliona primaoca penzija i za oko 160.000 hiljada korisnika novčane socijalne pomoći.

Prijava traje do 5. juna a možete da se prijavite preko portala Uprave za trezor - na web adresi idp.trezor.gov.rs ili putem kontakt - centra na broj telefona 0800 101 100. Pružamo podršku gradjanima u trenutku kada im je to najpotrebnije, zaključio je ministar.

Podsetimo, poslednji rok za prijavu je 5. jun, a onima koji se budu prijavili poslednjeg dana, novac će biti isplaćen na račune banaka do 7. juna. Prvo je isplata ove novčane pomoći počela za penzionere 15. maja, a za oko 160.000 korisnika novčano-socijalne pomoći 21. maja.

Vlada Srbije usvojila je 24. aprila uredbu o isplati 100 evra svim punoletnim državljanima naše zemlje sa prebivalištem u Srbiji i važećom ličnom kartom.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track