OVAJ BIZNIS RAZBIJA U BEOGRADU: Ukoliko živite ovde i NEMATE POSAO, ovo je KEC iz rukava za sve NEZAPOSLENE
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

OVAJ BIZNIS RAZBIJA U BEOGRADU: Ukoliko živite ovde i NEMATE POSAO, ovo je KEC iz rukava za sve NEZAPOSLENE

InfoBiz -

Sve je krenulo od devojačkih večeri, koje su popularizovale ovu vrstu zabave

Iako splavove na reci uglavnom vezujemo za letnju zabavu, istina je da ako su dobro opremljeni - mogu biti od koristi i zimi.

Štaviše, ljudi sada masovno žive u kućama na vodi, tako da ni proslave u zimskom periodu na splavu, nisu retkost. To znači da je vama, kao ulagaču u ovaj posao, cela godina "pokrivena".

U Beogradu je pre nekoliko godina sve krenulo od jednog splava, s idejom "Hajde da probamo", a onda je nastao bum. Iako početni kapital nije zanemarljiv, on se ubrzo povratio. Iz SAD su nam stigle razne novine, pa tako i devojačke večeri po uzoru na one iz američkih filmova.

Ipak, gazde splavova su shvatile da mlade i njihove drugarice nisu jedine zainteresovane za zabavu na splavu, na reci. Oni koji se bave ovim biznisom krenuli su da šire svoje kapacitete, ali i da obogaćuju ponude. Sada se splavovi rentiraju za proslave rođendana, krštenja, venčanja, korporativne zabave, tim bildinge, snimanje reklama.

U zavisnosti od veličine prostora i ponude, zavisi i cena. Uglavnom se računa jedan ceo dan, s noćenjem, odnosno boravak od 13h do 9h ujutru, narednog dana. Prednost je što na splavu može biti do 100 ljudi, tako da cena kada se podeli - za goste ne mora značiti veliki izdatak.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track