USpeh

NOVA POSLOVNA POBEDA TELEKOMA Otvorena poslovnica u Gracu! Lučić: ŠIRIMO SE I U NEMAČKU I ŠVAJCARSKU

InfoBiz -

Telekom Srbije ostvario je još jedan veliki poslovni uspeh, kada je u Austrijskom Gracu juče otvorena nova, najsavremenija poslovnica.

Koordinator za internet i multimediju "Telekom Srbija grupe" Vladimir Lučić kaže za Kurir da je otvaranje osme po redu poslovnice u Austriji u skladu sa startegijom razvoja kompanije i nastavkom podizanja Telekomove vrednosti na tržištu.

- Jedan od naših glavnih ciljeva je svakako dijaspora, a od 2016. godine smo prisutni na tržištu Austriji, ne samo kao kablovski operateri, već i sa mobilnom telefonijom i imamo preko 50.000 korisnika. U Austriji imamo već poslovnice u Beču i Lincu, a ova nova savremena poslovnica još će nas više pribiližiti i našoj dijaspori, ali i stranim korisnicima. Do kraja godine ćemo se proširiti i na Nemačku i Švajcarsku i tokom sledeće godine nas očekuje otvaranje 30 novih poslovnica - rekao je Lučio i dodao:

- Ovo je još jedan dokaz da smo ozbiljni u nameri da ispunimo sve ciljeva iz naših poslovnih planova i da značajno povećamo profitabilnost kompanije. Već sledeće godine očekujem pozitivne efekte svih ovih poteza, i verujemo da ćemo 2021. godine imati profit i preko 200 miliona evra.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track