KNEZ PETROL ŠIRI MALOPRODAJNU MREŽU ŠIROM SRBIJE
Foto: Promo

KNEZ PETROL ŠIRI MALOPRODAJNU MREŽU ŠIROM SRBIJE

InfoBiz -

Jedina domaća naftna kompanija planom i strategijom razvoja do kraja 2020. Otvara jos četiri maloprodajna objekata širom Srbije i zapošljava više od 70 ljudi.

Tim povodom smo razgovarali sa Predragom Nikićem, direktorom maloprodaje kompanije Knez Petrol.

Prvog septembra smo otvorili benzisku stanicu u Loznici , planom razvoja kompanije u poslednjem kvartalu ove godine planiramo otvaranje jos četiri maloprodajna objekata i to u:

1. Hrtkovcima

2. Zaječaru

3. Novom Pazaru

4. Šimanovcima

U svim našim novootvorenim objektima u promo periodu nudimo cenu nižu 5 dinara na sve derivate u odnosu na konkurenciju. Sve naše benzinske stanice su moderni i funkcionalni objekti , koji nude različite sadržaje, rade 24/7 , imaju široku lepezu proizvoda u šopovima, a u sklopu nekih maloprodajnih objekata planirani su i restorani.

Ispunjavamo najviše tehničke i ekološke standarde. Povodom otvaranja benziskih stanica u Zaječaru i Novom Pazaru planiramo velike donacije socijalno ugroženim kategorijama u tim mestima, naravno u saradnji sa lokalnim zajednicama.

- Zadovoljan sam, u godini koju je definitivno obelezila pandemija , održali smo trend održivog razoja i društveno odgovorno poslovanje doslovno primenili u praksi, pomogli svima koji ne mogu sami.

Dodao bih da nismo korisrtili olakšice koje je Vlada Srbije omogucila u sklopu ekonomskih mera podrške preduzećima u doba epidemije ,čime smo pomogli opstanak malih i srednjih preduzeća.

Promotivni period na novootvorenim maloprodajnim objektima sa cenom svih derivate nižom 5 dinara u odnosu na konkurenciju posebno me raduju , kao i činjenica da će 70 porodica bezbrižnije i srećnije dočekati praznike jer će imati siguran posao, zaključio je Predrag Nikić direktor maloprodaje kompanije Knez Petrol.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track