STIŽE VIŠE OD 80.000 KOVERATA DNEVNO Veliko interesovanje građana za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi, evo kad je prvo izvlačenje
Foto: Printscreen RTS

vredne nagrade

STIŽE VIŠE OD 80.000 KOVERATA DNEVNO Veliko interesovanje građana za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi, evo kad je prvo izvlačenje

InfoBiz -

Od 15. oktobra, otkad su građani Srbije mogli da šalju koverte za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020", do 4. novembra stiglo je 607.500 koverata, izjavio je danas predstavnik NALED-a Ivan Radak.

Ističe da se dnevni prosek slanja popeo na više od 80.000 koverata i dodaje da očekuju da će se na gomili za prvo izvlačenje, 21. novembra, naći više od milion koverata.

- Interesovanje za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020" je premašilo sva naša očekivanja - kaže Radak i dodaje da će biti velika konkurencija za vredne nagrade.

Radak podseća da su te nagrade u prvom ciklusu igre, koji će trajati od 21. novembra do 26. decembra, 30 automobila "fiat 500L" i šest stanova u Beogradu.

Pet stanova nalaze se u naselju Zemunske kapije, a jedan u Beogradu na vodi.

- Ukupna vrednost nagradnog fonda u prvom ciklusu takmičenja je oko milion evra - kaže Radak.

Paralelno sa takmičenjem građana u toku je u i takmičenje lokalnih samouprava u prikupljanju računa. Građani slanjem koverata za sebe uporedo se takmiče i za svoju lokalnu zajednicu.

Nagradni fond koji će podeliti devet lokalnih samouprava, čiji građani pošalju najviše koverata, iznosi 180.000 evra, a taj novac će se iskoristiti za projekte koje će građani izabrati.

foto: PrintScreen

Lokalne samouprave su podeljene u tri kategorije - male, srednje i velike, a trenutno u kategoriji velikih, navodi Radak, vode Pančevo, Kikinda i Požarevac, u kategoriji srednjih beogradski Savski venac, Bačka Topola i Kanjiža, a kod malih Blace, Dimitrovgrad i Sečanj.

- Međutim, još je dug put do kraja takmičenja i dobijanja nagrade. Apelujemo na građane da šalju što više fiskalnih računa i slipova kako bi i njihova lokalna zajednica osvojila vrednu nagradu - rekao je Radak.

Najčešće pitanje koje stiže na adresu Kontakt centra kontakt@uzmiracun.rs jeste izgled i popunjavanje koverte.

Radak objašnjava da koverta može biti bilo koja i da ne postoji određena koverta koja mora učestvovati u nagradnoj igri, a važno je samo da stane u poštansko sanduče.

Radak ističe da je sa prednje strane dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020", a za zadnje lične informacije - ime i prezime, adresu iz ličnog dokumenta i telefon.

- Sve je to važno popuniti kako koverta ne bi bila diskvalifikovana i da bi dobitnik bio uspešno identifikovan - kaže Radak.

U kovetu je, podseća Radak, potrebno staviti najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, odnosno potvrda o plaćanju karticom ili instant plaćanju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto:Printscreen RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja