MINISTAR TOMISLAV MOMIROVIĆ: Stopirana problematična izrada novog logoa za Puteve Srbije
Foto: Ana Paunković

paljivo trošiti državni novac

MINISTAR TOMISLAV MOMIROVIĆ: Stopirana problematična izrada novog logoa za Puteve Srbije

InfoBiz -

BEOGRAD - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je stopirao problematičnu nabavku Puteva Srbije iz prethodnog perioda, u vezi sa logom koje to preduzeće koristi.

Momirović je poručio u izjavi za Tanjug da neće dozvoliti nikakvo nenamensko trošenje narodnih para.

Upitan da prokomentariše to što se u javnosti pojavila infromacija da su Putevi Srbije kao javno preduzeće naručili javnu nabavku izrade logoa za preduzeće u vrednosti od pet miliona dinara, što je nešto više od 42.000 evra, Momirović je odgovorio: Napisi u medijima nisu tačni, a inače nabavka, iz prethodnog perioda, je stopirana, objašnjava ministar.

"Govorkanja na društvenim mrežama jednostavno nisu tačni. Između ostalog i zbog ovakvih stvari sam došao na ovo mesto, da budem čvrst i odlučan i da ne dozvolim nenamensko trošnje narodnih para. Vezano za neka budžetiranja u prošlosti koja su bila upitana, ona su stopirana i takvih stvari neće biti dok sam ja ministar", naveo je on.

Kaže da će se dok je on ministar veoma pažljivo trošiti državni novci, kao i u preduzećima koja su u nadležnosti resora koji vodi.

"Zato je važno da imamo čvrstu strukturu i u ministarstvu i u preduzećima i da tu budu odgovorni i kredibilni ljudi koji su neupitni u rukovođenju", naglasio je Momirović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track