MIRJANA PRVI PUT OKUŠALA SREĆU I DOBILA GLAVNU NAGRADU: Potpisan ugovor sa dobitnicom stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen/Instagram/mali_sinisa

USELJIV OD 20. FEBRUARA

MIRJANA PRVI PUT OKUŠALA SREĆU I DOBILA GLAVNU NAGRADU: Potpisan ugovor sa dobitnicom stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

InfoBiz -

Ministar finansija Siniša Mali i pomoćica direktora Građevinske direkcije za imovinu Gordana Stijović potpisali su danas u Vladi Srbije ugovor sa Mirjanom Vujović, dobitnicom stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Čestitajući Mirjani na nagradi, ministar je naveo da je u izvlačenju u kome je ona dobila stan u Zemunskim kapijama učestvovalo 9,3 miliona koverata a da je u bazenu iz koga će se izvlačiti nagrade u sledećem krugu već 9,6 miliona koverata.

- Ova nagradna igra nam je važna jer njome podižemo svest ljudi o neophodnosti uzimanja fiskalnih računa - rekao je Mali i pozvao građane Srbije da sa uzimanjem računa nastave i kada se nagradna igra završi.

Podsetio je da je Vlada juče izašla sa paketom mera pomoći privredi ali i građanima, u kome će svaki punoletni stanovnik Srbije dobiti dva puta po 30 evra a penzioneri dodatnih 50 evra.

Naglasio je da se novac za ovu svrhu kao i za izgradnju škola, bolnica, puteva, povećanje plata i penzija, nabavku lekova i vakcina, daje iz budžeta a da se pare u budžet slivaju upravo od plaćanja poreza.

Dobitnica stana Mirjana Vujović iz Mataruške Banje je rekla da je veoma srećna što je od toliko pristiglih koverata izvučen upravo njen jedan od 50 koliko ih je poslala.

Otkrila je i da je među njima bio jedan koji je greškom poslala sa samo devet računa i da se kada je čula svoje ime tokom izvlačenja bojala da nije izvučen baš taj.

- Tek kada su izbrojali račune i rekli da ih ima 10, koliko i treba odahnula sam - ispričala je Mirjana.

Njen stan će biti useljiv od 20. februara a kako je rekla sama dobitnica biće za njenu decu, kćerku Mariju i sina Miloša.

Ne krijući radost istakla je da joj je ovo prva nagrada, ali da je sada i prvi put igrala te da će nastaviti da igra redovno.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track