GOSPODINE MINISTRE, MOLIM VAS, IMATE LI SEKUND? Mali otkrio zanimljiv detalj susreta sa dobitnikom stana u nagradnoj igri (FOTO)
Foto: TANJUG/ Sava Radovanović

uzmi račun i pobedi

GOSPODINE MINISTRE, MOLIM VAS, IMATE LI SEKUND? Mali otkrio zanimljiv detalj susreta sa dobitnikom stana u nagradnoj igri (FOTO)

InfoBiz -

Penzioner Stevo Siljanovski iz Jabuke kod Pančeva osvojio je stan u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", a ministar finansija Siniša Mali danas je na društvenim mrežama objavio šta se desilo neposredno pred svečano preuzimanje ključeva.

- Penzioner Stevo Siljanovski iz Jabuke dobitnik je stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" i dok smo se u petak spremali za izjave za medije primetio je da mu kravata nije dobro nameštena. Bilo mi je zadovoljstvo da mu pomognem - naveo je Mali.

Stevo je na svečano uručenje ključeva u Vladu Srbije došao sa sinom Draganom.

Ministar Mali poželeo mu je lepe penzionerske dane u stanu u Zemunskim kapijama i zahvalio mu što je sa 30 poslatih koverata podržao Vladu Srbije u borbi protiv sive ekonomije.

- Želim da što više lepih trenutaka provedeš u svom stanu u Beogradu. Da doživiš i stotu, a deca će sačekati, nije nikakav problem - rekao je tom prilikom Mali.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track