CELA STAMBENA ZGRADA U SRBIJI ZA 1.500 EVRA! Počela prodaja državnih kvadrata, ali imate malo vremena da se uključite u nadmetanje
Foto: Slađana Stojanović

direkcija za imovinu

CELA STAMBENA ZGRADA U SRBIJI ZA 1.500 EVRA! Počela prodaja državnih kvadrata, ali imate malo vremena da se uključite u nadmetanje

InfoBiz -

Država Srbija ponudila je na prodaju 29 nekretnina u više gradova i opština, a najveću početnu cenu od 746.000 evra ima kompleks u Ralji, objavila je danas Republička direkcija za imovinu.

U Ralji, koja je deo opštine Sopot, za taj novac ponuđeno je više proizvodnih i komunalnih objekata na ukupno više od 10.000 kvadratnih metara kao i zemljište od gotovo pet hektara.

Remontna hala u Pirotu ponuđena je za 174.000 evra dok su servisna i šleper hala u tom gradu ponuđene za 167.000 i 141.000 evra. Početne cene veće od 100.000 evra imaju kompleks u Selevcu i dve nekretnine u Beogradu.

Državna imovina ponuđena na prodaju nalazi se i u Bečeju, Plandištu, Nišu, Kragujevcu, Ečki, Bajmoku, Paraćinu, Arilju, Negotinu, Ražnju, Požarevcu, Gornjem Milanovcu, Soko Banji i teritoriji opštine Preševo.

Prema najnižim cenama ponuđene su porodične stambene zgrade u Bajmoku i Pirotu - za nepunih dve odnosno hiljadu i po evra.

Prodaja ove državne imovine obavlja se prikupljanjem pisanih ponuda koje se Republičkoj direkciji za imovinu mogu dostaviti do 26. marta, a njihovo otvaranje zakazano je za 29. mart.

(Kurir.rs/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track