Najnovije vesti

Vučićeva poruka Korejcima
01:25

Vučićeva poruka Korejcima

ta kompanija doprineće Podunavskom okrugu

VUČIĆ IZ PALANKE PORUČIO KOREJCIMA: Srbija dobro mesto za investicije, niste pogrešili

Biznis
13:57h

SMEDEREVSKA PALANKA - Srbija je dobro mesto za ulaganje i korejska kompanija Kyungshin Cable, koja je danas otvorila fabriku u Smederevskoj Palanci, izborom naše zemlje, u konkurenciji više zemalja, nije pogrešila, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

On je, na ceremoniji otvaranja fabrike, koja će do kraja 2022. Zaposliti 700 radnika, istakao da će ta kompanija mnogo doprineti Podunavskom okrugu, Smederevskoj Palanci, Velikoj Plani, celoj Srbiji.

Zahvalio je korejskom ambasadoru na pomoći i podršci, I izrazio uverenje da će u narednom periodu biti još korejskih investicija .

Vučić stiže u fabriku kablova u Smederevskoj Palanci
00:36

Vučić stiže u fabriku kablova u Smederevskoj Palanci

Srbija je, poručio je, dobro mesto za ulaganje, a Južna Koreja zemlja od koje možemo mnogo da naučimo, jer je za poslednjih 30 godina, postala azijski tigar, čudo, I podigla se iz pepela, tako da možemo da se ugledamo na njih, njihovu posvećenost, navike.

- Pored Albanije, Bugarske I Turske, izabrali ste Srbiju I niste pogrešili. Mi ćemo se boriti za vaš dugoročni ostanak u našoj zemlji I želimo vam veliki profit. Verujem da, kada budete širili proizvodnju, nećete ni razmišljatoi o drugim zemljama, jer mi želimo da budemo partneri I u narednom period”, istakao je predsednik Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...