ČADEŽ: Vakcinacija, ako želite da sačuvate posao i firme
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

vakcinacijA zaposlenih u Galenici

ČADEŽ: Vakcinacija, ako želite da sačuvate posao i firme

InfoBiz -

Bez ekonomije, nema plata, bez plata nema ni normalnog života, dakle ukoliko želite da sačuvate posao, i želite da sačuvate vaše firme, što pre okončajte proces imunizacije, poručio je danas predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež koji je povodom akcije vakcinacije zaposlenih boravio u Galenici.

"Važno je videti danas da i Galenika privodi kraju vakcinaciju svojih zaposlenih i pokazuje da je odgovorna kompanija, koja ne samo da brine o svojim zaposlenima nego i o svojoj budućnosti", rekao je Čadež i poručio i ostalim ljudima koji vode kompanije, da što pre privedu kraju imunizaciju svojih zaposlenih jer samim tim čuvaju ekonomiju Srbije.

On je ocenio da je Galenika kompanija koja je pokazala da može ne samo da preživi težak period, nego i sa novim vlasnicima i dobro vodstvo postane ponovo regionalni lider broj 1 kada je farmaceutska industrija u pitanju.

Čadež je istakao da je vakcinacija neophodna kako bismo nastavili da živimo i vratili život pre svega, kao i izdržali utakmice koje su pred nama koje nisu lake.

"Očekuju nas nova i velika tržišta, nove borbe, i bez ovog koraka prvog a to je vakcinacija, teško da možemo ovu utakmicu uopšte da igramo", poručio je on.

Izvršni direktor za ljudske resurse Galenika a.d. Jelena Parojčić naglasila je da su prioriteti te kompanije bezbednost i zdravlje zaposlenih, kao i stabilnost u proizvodnji i lancu snabedevanja lekovima i proizvodima.

Za podršku vakcinaciji u fabričkoj ambulanti ona se zahvalila zemunskoj opštini i domu zdravlja kao i PKS-u.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track