DA LI STE PRIMETILI NEOBIČNE BUSEVE PO GRADU?
Foto: Promo

DA LI STE PRIMETILI NEOBIČNE BUSEVE PO GRADU?

InfoBiz -

Ako ste se ovih dana zaputili na neki od gradskih bazena, okupljate se sa prijateljima u parku Ušće ili vas put vodi u beogradske blokove gde vas na Savi čeka predah i osveženje - zapravo, ma gde god da ste krenuli, njih ste sigurno primetili!

Beogradom, Novim Sadom, Nišem i Kragujevcem već nekoliko nedelja kruže busevi brenda Sasomange, poznatog po čuvenoj raspevanoj reklami. Na skoro svim linijima beogradskog gradskog prevoza voze busevi prepoznatljivih boja u kojima se kriju simpatične poruke brenda koje će vam sigurno izmamiti osmeh.

Ukoliko ste već stigli da ih ugledate i usput zapevate ‘’kola, mikser, stan’’ - mi imamo sjajne vesti! Od predstavnika ovog brenda dobili smo ekskluzivnu (i simpatičnu) najavu - za najkreativnije gradske ‘’paparazze’’ i one koji su uvek u pokretu, USKORO sledi iznenađenje od ovog brenda koje će vam sigurno privući pažnju.

Da ne odajemo tajnu u potpunosti, samo ćemo reći: spremite vaše kamere i telefone i pratite sasomange.rs na društvenim mrežama u narednom periodu i prvi saznajte o kakvom iznenađenju je reč. Čini se da izgled njihovih buseva neće biti jedino što će nas razdrmati po letnjim vrućinama, čekaju vas i vredni pokloni!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track