MUŠTULUK I OD MINISTRA, MALI POTVRDIO: Penzioneri, danas vam leže po 5.900 dinara, a na proleće još 20.000!
Foto: Instagram Printscreen/Siniša mali

državna pomoć

MUŠTULUK I OD MINISTRA, MALI POTVRDIO: Penzioneri, danas vam leže po 5.900 dinara, a na proleće još 20.000!

InfoBiz -

BEOGRAD - Svi korisnici penzija dobiće danas 50 evra, odnosno 5.900 dinara. Podsećam da će u februaru ili martu sledeće godine penzioneri dobiti još 20.000 dinara. Imamo novca i pokazali smo koliko je država jaka, poručio je jutros na Instagramu ministar finansija Siniša Mali povodom današnje uplate državne pomoći za čak 6 kategorija građana u Srbiji u iznosu od 50 evra u protivdinarskoj vrednosti.

Ministar finansija Mali jutros je gostujući na RTS govorio i o svim aktuelnim temama i o isplati državne pomoći penzionerima i svim građanima Srbije.

- Deo trećeg paketa pomoći, 50 evra, stiže na račune najstarijih sugrađana. Ko nije dobio juče, dobiće danas. Još 30 evra stiže za sve građane u novembru, još 20 u decembru - najavio je ministar.

- Mnogo razvijenije zemlje od naše imale su masovna otpuštanja, mi to nismo imali. Ogromni podršku dali smo našoj privredi. Mi u ovom trenutku imamo 257 milijardi dinara, imamo novca na računu. Drugo, imamo 164 milijardi dinara, u prvih osam meseci imamo bolju naplatu poreza - rekao je Mali.

Kurir.rs/Instagram/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track