VELIKA PRILIKA! ER SRBIJA U PROGRAMU MOJA PRVA PLATA: Traže se mladi talenti, prošle godine njih čak 9 dobilo stalan posao
Foto: Air Serbia

konkurs otvoren do 31. oktobra

VELIKA PRILIKA! ER SRBIJA U PROGRAMU MOJA PRVA PLATA: Traže se mladi talenti, prošle godine njih čak 9 dobilo stalan posao

InfoBiz -

BEOGRAD - Kompanija Er Srbija objavila je da i ove godine učestvuje u programu "Moja prva plata" i pozvala je mlade talente da se prijave na konkurs koji je otvoren do 31. oktobra.

Program omogućava kandidatima bez radnog iskustva da obavljanjem prakse u Er Srbiji i sticanjem konkretnih znanja, veština i kompetencija za rad, unaprede mogućnosti za zaposlenje, navodi se u saopštenju kompanije.

Nezaposleni sa srednjim i visokim obrazovanjem mogu da se prijave za rad na jednoj od 56 pozicija u Er Srbiji, putem zvaničnog veb-sajta programa.

"Na osnovu prošlogodišnjeg izuzetno pozitivnog iskustva, odlučili smo da i ove godine učestvujemo u programu 'Moja prva plata'. Kandidati koji se budu najviše istakli imaće šansu da se pridruže kolegama koji su se prošle godine nakon ovog programa zaposlili u našoj kompaniji", izjavila je direktor za ljudske resurse u Er Srbiji Milica Netković.

Prijave za pozicije u Er Srbiji prošle godine poslalo je 1.423 kandidata. Na program u trajanju od devet meseci primljeno je 27 praktikanata, od kojih je devet dobilo zaposlenje u Er Srbiji.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track