MINISTAR MOMIROVIĆ: Ubrzani radovi na gradilištima Azvirta, most na Savi završavamo za 6 meseci (FOTO)
Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

partneri iz azerbejdžana

MINISTAR MOMIROVIĆ: Ubrzani radovi na gradilištima Azvirta, most na Savi završavamo za 6 meseci (FOTO)

InfoBiz -

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović sastao se sa vlasnikom i direktorom kompanije Azvirt Kamilom Alijevim i dogovorio ubrzavanje radova na gradilištima ove kompanije.

1 / 5 Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Ova renomirana azerbejdžanska kompanija veliki je partner Srbije u izgradnji infratsrukturnih projekata, a prema zaključcima sastanka, dogovoreno je da se maksimalno ubrzaju radovi na deonici Ruma-Šabac-Loznica, da se pokuša da se most na Savi završi šest meseci pre roka i da se deonica od Loznice ka Šabcu započne u narednih 15 dana. Tema sastanka je bila i dinamika radova na Obilaznici oko Beograda, gde bi radovi na celokupnoj trasi trebalo da budu gotovi sledeće godine.

"Sa najvišim predstavnicima Azvirta, održali smo izuzetno produktivan sastanak na kome je više reči bilo o projektima na kojima zajedno radimo. Izgradnja autoputa na deonici od Rume do Šapca i brze saobraćajnice na deonici od Šapca do Loznice odvija se prema utvrđenoj dinamici. Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom i sigurni smo da će i projekat obilaznice oko Beograda biti završen u predviđenim rokovima", izjavio je ministar Momirović posle sastanka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track