Najnovije vesti

MINISTAR MALI KORAK PO KORAK POKAZAO KAKO SE POPUNJAVA PRIJAVA ZA 100+100 EVRA: Pogledajte uputstvo za državne subvencije (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

državne subvencije

MINISTAR MALI KORAK PO KORAK POKAZAO KAKO SE POPUNJAVA PRIJAVA ZA 100+100 EVRA: Pogledajte uputstvo za državne subvencije (VIDEO)

Biznis
12:26h

BEOGRAD - Pokazali smo na koji način možete da se prijavite za 100 + 100 evra, kako biste mogli da nabavite novi fiskalni uređaj i pređete na novi model e-fiskalizacije, poručio je ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu.

On je podsetio i da je obezbeđeno detaljno video-uputstvo za prijavu za državne subvencije.

* Prijava se vrši preko portala @poreska_uprava ePorezi, veoma je jednostavna i traje svega nekoliko minuta. Možete se prijaviti samo jednom, dakle nije moguće nakon toga unositi izmene na prijavi.

* Pre nego što se prijavite za subvencije, neophodno je da putem istog portala ePorezi prijavite lokacije svojih poslovnih objekata (video o tome se takođe nalazi na ovom profilu, kao i na YT kanalu @ministarstvo_finansija)

* Tranzicioni period počinje 1. novembra 2021. godine i traje do 30. aprila 2022. godine, do kada svi fiskalni obveznici treba da predju na novi model.

* Sve informacije o novom sistemu e-fiskalizacije možete sa nadjete na sajtovima budiefiskalizovan.gov.rs, purs.gov.rs i mfin.gov.rs, a ukoliko imate pitanja možete da ih šaljete na mejl budiefiskalizovan@purs.gov.rs.

* Rubrika sa najčešćim pitanjima i odgovorima se nalazi na sajtu budiefiskalizovan.gov.rs i u opciji “Highlights” na ovom profilu.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track