U OVOM NASELJU NADOMAK BG MOŽETE KUPITI KUĆU OD 90 KVADRATA ZA SAMO 22.000 EVRA: Prodaju stan u gradu da bi ovde živeli, evo zašto
Foto: Profimedia

na 35 km od beograda

U OVOM NASELJU NADOMAK BG MOŽETE KUPITI KUĆU OD 90 KVADRATA ZA SAMO 22.000 EVRA: Prodaju stan u gradu da bi ovde živeli, evo zašto

InfoBiz -

Postoji jedno gradsko naselje na teritoriji grada Pančeva za kojim vlada specijalna pomama, a to je Kačarevo, udaljeno nepunih 35 kilometara od Beograda.

Nedavno je prodata nekretnina od oko 90 kvadrata, za svega 22.000 evra, a trenutno nije tako lako naći kuću u Kačarevu, jer su Pančevci zainteresovani, piše Telegraf.

Štaviše, prodaju stanove u ovom gradu, iako cene pretenduju da porastu jer Pančevo biva sve atraktivnije, kako bi kupili kuću sa dvorištem u ovom mestu. Podsećamo, tražnja za vikendicama i kućama za život van grada, posebno je pojačana otkako je krenula pandemija. Na Kosmaju je kvadrat već 1.000 evra.

Meštani Borče takođe traže Kačarevo, zbog blizine, a posebno oni koji sebi mogu da priušte stan u gradu i kuću na selu. Deli ih oko 50-ak minuta vožnje, što je idealno ako ste vozač, a radite u gradu i želite svoju oazu mira u ovom vojvođanskom mestu.

Prema zvaničnim podacima, davne 1792. u Kačarevo su se doselili nemački doseljenici i selo je tada nosilo naziv Franzfeld. Ima svega nekoliko hiljada stanovnika, ali bi moglo da oživi u narednim godinama, kako bude raslo interesovanje vikendaša.

Na domaćim sajtovima za prodaju nekretnina kvadrat je u proseku 300 evra, za solidnu kuću. Tako se 90 m2 prodaje za 30.000 evra, a bila je čak oglašena i nekretnina - koja više nije u ponudi - gde je kvadrat iznosio manje od 170 evra. Naime, 60-ak kvadrata je nuđeno za 10.000 evra.

Osim toga, Kačarevo je kao mesto idealno za posedovanje kuće za izdavanje leti, posebno ako uložite u enterijer i dvorište, te ga obogatite bazenom, roštiljem, đakuzijem na otvorenom. Takve vikendice su se dobro izdavale čitavog leta, za nekoliko desetina evra po danu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

02:01

VUČIĆ U NEMAČKOJ FABRICI BROZE: Kako ovo izgleda, nadrealno, tek će Pančevo da oživi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track