SIMANIĆ UGOSTILA PREDSEDNICE EMIRATES BUSINESS WOMEN COUNCIL I G100: Prisustvovala i ministarka Kisić Tepavčević
Foto: PKS

SIMANIĆ UGOSTILA PREDSEDNICE EMIRATES BUSINESS WOMEN COUNCIL I G100: Prisustvovala i ministarka Kisić Tepavčević

InfoBiz -

Današnjem sastanku u Serbia Business Hubu prisustvovale su ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, predsednica Emirates Business Woman Council Farida Abdulla Kamber Al Awadhi, predsednica i osnivač G100, Dr. Harbeen Arora i članica Emirates Business Woman Council Yasmin Azhari koja je do sada bila 2 puta na Forbsovoj listi.

PKS
foto: PKS

Takođe, događaju je prisustvovala predsednica Sekcije za žensko preduzetništvo PKS Suzana Perić kao i članice Sekcije za žensko preduzetništvo PKS.

Istaknuta je odlična dosadašnja saradnja na unapređenju ženskog preduzetništva u Srbiji i UAE, zahvaljujući Memorandumima koje je Simanić potpisala sa više udruženja poslovnih žena i UAE.

PKS, Darija Kisić Tepavčević
foto: PKS

Dogovoren je nastavak saradnje kao i zajedničke aktivnosti na umrežavaju preduzetnica iz Srbije i UAE, za kraj marta ove godine, kada će u Dubaiju biti organizovana Konferencija malih, srednjih preduzeća I preduzetništva kojoj će prisustvovati direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije Branislava Simanić, kao i članice Sekcije za žensko preduzetništvo PKS.

Takođe, Simanić je istakla odličnu saradnju naše 2 vlade i pozvala predstavnice poslovnih udruženja UAE da u maju ove godine posete Srbiju, kao i da se tom prilikom održi investiciona konferencija.

PKS
foto: PKS

Tokom sastanka, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja RS Darija Kisić Tepavčević postala je počasna članica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije i izrazila želju da u narednom periodu još snažnije podrži žensko preduzetnistvo.

Događaju je prisustvovao veliki broj poslovnih žena iz Srbije, a Dubai Expo I 6. tematsku nedelju u okviru koje je Žensko preduzetništvo, posetilo je preko 120 preduzetnica iz Republike Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track