01:39

SKOČILA CENA NEKRETNINA U BEOGRADU! Rusi i Ukrajinci masovno počeli da kupuju stanove po Srbiji, evo za KAKAV LUKSUZ SE ODLUČUJU

UKRAJINSKA KRIZA

SKOČILA CENA NEKRETNINA U BEOGRADU! Rusi i Ukrajinci masovno počeli da kupuju stanove po Srbiji, evo za KAKAV LUKSUZ SE ODLUČUJU

InfoBiz -

Sve veći broj Rusa i Ukrajinca odlučilo da svoj novi dom potraži u Beogradu usled čega je povećana potražnja za stanovima uticala i na porast cena na tržištu nekretnina.

Ekspert za nekretnine Davorka Tasić izjavila je za Kurir televiziju da se Rusi i Ukrajinci u sve većem broju javljaju za za kupovinu i iznajmljivanje stanova u Beogradu.

ktv
foto: Kurir televizija

Kaže da se često odlučuju za komforne stanove, dvosobne, trosobne i veće.

- Naravno da utiče, veliki broj Ukrajinaca i Rusa su zaintresovani za iznajmljivanje stanova u Beogradu. U sve većem broju se javljaju za kupovinu nekretnine u Beogradu ali i širom Srbije. Oni uglavnom iznajmljuju komforne stanove, dvosobne, trosobne sa parking mestom, što se tiče kupovine odlučuju se za trosobne i veće nekretnine - rekoa je Tasić za Kurir televiziju.

ktv
foto: Kurir televizija

Ekspert za nekretnine ističe da je prisutan konstantan rast cena nekretnina.

- Imamo stalni rast, na to je presudna ponuda i potražnja. Jako je velika potražnja, ljudi se sve više opredeljuju za nove stanove - rekla je Davorka Tasić.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:34

Ministar spoljnih poslova Rusije Lavrov: Nikada ništa nismo nametnuli silom Srbiji kao što to radi Zapad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track