NOVI UDARAC PO DŽEPU! Banke povećavaju cene od 1. avgusta, poskupljuje usluga KOJU SVI KORISTIMO
Foto: Profimedia

kurir televizija

NOVI UDARAC PO DŽEPU! Banke povećavaju cene od 1. avgusta, poskupljuje usluga KOJU SVI KORISTIMO

InfoBiz -

Poskupljenje bankarskih usluga najavljeno je od avgusta, a mnoge banke uvele su naplatu novih naknada i u elektronskom bankarstvu.

Direktor portala Kamatica.com Dušan Uzelac objasnio je gostujući u emisiji "Puls Srbije" da će biti povećane usluge na transakcije.

- Biće povećane usluge na transakcije. Šta god da menjaju u hjihovom tarifniku sa raznim taksama, naknadama i porezima oni moraju da obaveste klijente. Danas ne možemo očekivati da bilo šta pojeftini. Ovo poskupljenje je očekivano s obzirom na sve šta se dešava u svetu. Kako nešto poskupljuje, tako novac manje vredi. Ono što će neminovno da se desi jeste povećanje plata, mi iz meseca u mesec vidimo da nam novac sve više odlazi zbog poskupljenja - objasnio je Uzelac.

03:29

NOVI UDARAC PO DŽEPU! Banke povećavaju cene usluga od 1. avgusta, Uzelac za Kurir TV objasnio šta tačno POSKUPLJUJE

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:03

BEOGRAĐANINU BANKA ODBILA KREDIT JER SE KLADI Stručnjak obrazložio šta sve banka zna o vama, a da niste ni svesni OVO TREBA ZNATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track