GAZDA GORAN ZA OVAJ POSAO RADNICIMA UZ PLATU DAJE I BESPLATNO LETOVANJE Zbog navale na oglas, morao gomilu da ih odbije! (OGLAS)
Foto: Printscreen/Facebook, Shutterstock

najpoželjniji poslodavac u srbiji

GAZDA GORAN ZA OVAJ POSAO RADNICIMA UZ PLATU DAJE I BESPLATNO LETOVANJE Zbog navale na oglas, morao gomilu da ih odbije! (OGLAS)

InfoBiz -

BEOGRAD/NEGOTIN - Gazda Goran iz okoline Negotina ovog leta verovatno je najpoželjniji poslodavac u Srbiji jer svojim radnicima osim dobre zarade nudi i 10 besplatnog letovanja na moru kao znak zahvalnosti za dobar rad i učinak.

Čim je objavio oglas na Fejsbuku, nastala je prava pomama jer posredi nije paradajz turizam nego vredna nagrada za njegovog najboljeg zaposlenika i to na nekoj od destinacija u Grčkoj ili Turskoj uz plaćen kompletan prevoz, smeštaj i putno osiguranje.

Međutim, posao koji je Goran ponudio nije nimalo lak već naporan, težak i veoma pipav.

Reč je o branju kupina jer je reč o velikoj plantaži koja ih prerađuje i za kupinovo vino. Kupine se inače beru na površini od hektar i dvadeset blizu šela Miloševo kod Negotina.

On je rekao sledeće za zaječarsku Zamediu: "S obzirom da dugo godina radim kupinu, znam koja je to muka, naročito kad dođe vreme branja. Došli smo na ideju da ove sezone najboljeg birača počastimo morem, kako bismo dali volju ljudima da malo više rade".

Kupine, oglas, berač, oglas kupine
foto: Printscreen/Facebook

Gajbice sa kupinama se mere čim se napune i brižljivo se vodi evidencija o svakom beraču: - Pažljivo se beru, ne lome se grane, samo zrele se uzimaju, priča jedna od radnica.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track