PRODAJU GARSONJERU U PODRUMU ZA 50.000 €! Ovako izgleda 14 kvadrata na Vračaru: Sve je u jednoj RENOVIRANOJ I SREĐENOJ SOBI (FOTO)
Foto: Printscreen, Shutterstock

PRODAJU GARSONJERU U PODRUMU ZA 50.000 €! Ovako izgleda 14 kvadrata na Vračaru: Sve je u jednoj RENOVIRANOJ I SREĐENOJ SOBI (FOTO)

InfoBiz -

Cene nekretnina u Srbiji u poslednje vreme znatno rastu, a cena kvadrata novogradnje u centru grada ide i do 3.500 evra.

Stanodavci često umeju da iznenade svojim ponudama, a sve su popularniji mali stanovi koji ne prelaze čak ni 20 kvadrata i sve je smešteno u jednoj prostoriji.

Tako je sada sve šokirao oglas za prodaju jedne garsonjere na Vračaru od svega 14 kvadrata, koja je praktično u podrumu, a cena je neverovatno visoka.

Košta gotovo 50.000 evra (49.000), ima 14 kvadrta. To znači da je po vadratu cene čak 3.500 evra. Ako joj nešto ide u prilog, jeste to da je renovirana i sređena i "dvorišno orjentisana".

1 / 7 Foto: Printscreen

Na slikama se može videti mini-stan gde se sve nalazi u jednoj prostoriji, kuhinja i krevet u istoj prostoriji, a da je lokacija Kalenić pijaca.

Takođe, podsetimo, nedavno je još jedan oglas za izdavanje sve iznenadio, a reč je o garsonjeri od 11 kvadrata koja se prodavala na Dorćolu, a u njoj nije postojao toalet. Cena po kvadratu bila je 2.363 evra, a za tu cenu plaćate takozvani "poljski wc" koji se nalazi u dvorištu zgrade u kojoj je stan.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track