KO MI NAĐE KUPCA ZA OVU KUĆU, ODMAH MU DAJEM 10.000 EVRA! Kraljevčanin zagolicao maštu na FB! A ovo je Lidijina za 2.000 (FOTO)
Ilustracija, Foto: Vladimir Šporčić, Ilustracija

nagrada za provodadžiju

KO MI NAĐE KUPCA ZA OVU KUĆU, ODMAH MU DAJEM 10.000 EVRA! Kraljevčanin zagolicao maštu na FB! A ovo je Lidijina za 2.000 (FOTO)

InfoBiz -

BEOGRAD/KRALJEVO - Kraljevčanin Filip zagolicao je maštu korisnika Fejsbuka širom Srbije koji veruju ne samo da ima lake zarade nego i da imaju urođen talenat za provodažiju.

Naime, Filip je na Fejsbuku napisao da prodaje veliku porodičnu kuću u Kraljevu koju ceni 350.000 evra ali je spreman da je da i za 260.000 s tim da onom ko mu nađe kupca daje nagradu od 10.000 evra. Jedini problem jeste što treba poznavati kupca sa stotinama hiljada evra.

Poziv prodavca izazvao je interesovanje nesuđenih agenata za nekretnine - u tih 690 kvadrata, koji se nalaze na Ibarskoj magistrali, ima čak 10 soba, 4 kupatila, kablovska, satelitska TV, više parking mesta, balkoni, terase i lokali u prizemlju pa ko odluči da se tu nastani može da započne i neki biznis ali i da naseli celu familiju jer ova porodična vila može da služi i kao kuća sa više stanova.

kuća, Kraljevo, nagrada, kupac, kvadrat, jefine kuće
foto: Facebook Printscreen

Sa druge strane, jedna Lidija prodaje kuću od 180 kvadrata u Subotincu kod Aleksinca za 2.000 evra na placu od 10 ari.

kuća, jeftine kuće, Lidija, Subotinac
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

Kurir.rs/SĐP/Facebook Jeftine nekretnine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track