CENA AKCIJSKA, SAMO DA NIJE DŽABE! Toma prodaje kuću na 10 ari placa za 6.500, a Zlatibor celo imanje za 13.000€! EVO GDE (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

njihove se kuće gledaju

CENA AKCIJSKA, SAMO DA NIJE DŽABE! Toma prodaje kuću na 10 ari placa za 6.500, a Zlatibor celo imanje za 13.000€! EVO GDE (FOTO)

InfoBiz -

Struja, voda, svi računi na nuli, plus bunar u dvorištu, za pravog kupca, cena nije fiksna, poručuje Tomislav

BEOGRAD/NOVI SAD - Zbog neozbiljnosti kupca, kuća je ponovo na prodaju, napisao je u jednoj od Fejsbuk grupa uznemireni prodavac čiji se kupac u međuvremenu predomislio.

Reč je o grupi u kojoj vlasnici zarad prodaje prikazuju svoje jeftine nekretnine. Ima i kupaca koji potražuju što jeftinije a obično im budžet ne prelazi 10.000 evra. Ima onih i koji bi da se skuće za 5.000, najviše 6.000 evra.

Prodavac Tomislav je u svojoj objavi objasnio da na prodaju nudi domaćinstvo - kuću s placem od 10,1 ar po ceni od 6.500 evra, na tridesetak kilometara od Novog Sada.

- Kuća je legalizovana, struja, voda, svi računi su na nuli, plac 1010 metara kvadratnih (10,1 ar), bunar u bašti. Ima dve sobe, kuhinja, kupatilo, šupe, štale itd. CENA 6.500 EVRA I ZA PRAVOG KUPCA NIJE FIKSNA, napisao je Tomislav velikim slovima uz broj kontakt-telefona. Njegova nekretnina nalazi se u Silbašu, Bačka Palanka.

Tomislav, kuća, prodaja, seoske kuće, jeftine nekretinine, Silbaš
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

Ovo je Zlatiborovo imanje za 13.000 evra

Među ponudama koje su izazvale najviše pažnje jeste Zlatiborova koji celo imanje nudi za 13.000 evra.

- Prodajem imanje (poljoprivredno zemljiste) u selu Vrtiglav opština Mionica Srbija, površina 3.9ha (390 ari), smolnica plodna blizu reke Kolubare. Imanje čine 5 parcela, sve jedna do druge, kompleks faktički samo različiti brojevi parcela. Bunar na imanju, 6 metara dubok, 3 metra širok - rezervoar vode + gradska voda iz Mionice, struja na 100m (2 polja bandera), vlasnik uknjizeni, cena akcijska samo da nije džabe:13.000€ fiksno. Srećna kupovina, poručio je Zlatibor interesentima.

Zlatibor, Mionica, imanje, prodaja, jeftine nekretnine
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

Evo šta je još u ponudi po nižim cenama: Kupcu poklanja još 8 ari preko

kuća, prodaja, Fejsbuk, jeftine nekretnine
foto: Facebook Printscreen/Jeftine nekretnine Srbija

Kurir.rs/SĐP/Facebook Jeftine nekretnine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track